Zonder jou is het, gewoon, een weg.


De weg. Een plaats waar dromen realiteit worden. Reizen op twee wielen verrijkt het leven. Het creëert verhalen van mensen, bestemmingen en ervaringen. En, of je nu rijdt voor de kick, voor het avontuur, voor het plezier of gewoon om naar je werk te gaan, wij delen dezelfde weg. Met Honda heb je een thuis.

Just a road brand campaign no rider
CMX1100 Rebel with pillion riding into the sunset

Er is geen beter gevoel dan aan het gashendel te draaien en de magische acceleratie te voelen. Het gevoel van pure vrijheid en onafhankelijkheid. Van op en top genieten van het leven - jouw leven.

Rijden met een Honda-motor opent de deur naar een leven vol ontdekkingen en ervaringen die je stoutste dromen overtreffen. Of je nu geniet van de rauwe agressiviteit van een CB650R, van nieuwe horizonten openen met een Transalp of van eindeloos avonturieren met een Africa Twin, wij hebben een groep die bij je past.

Je bent misschien lid van een eigenaarsgroep of eerder een solo-weekendrijder. Misschien rijd je samen met je vrienden en ga je dan samen om een koffietje op zondagochtend. Of achtervolg je elkaar liever op het circuit. Het maakt niet uit waarom je het doet. Wanneer rijders in de Honda-gemeenschap stappen, sluit een steunend en inclusief netwerk van mederijders hen meteen in de armen. Want allemaal delen ze de passie van het rijden. 

CB650R and Transalp static with riders

Bij Honda zijn we ervan overtuigd dat motorfietsen meer zijn dan louter een vervoersmiddel. En veel meer dan louter machines. Het zijn symbolen van individualiteit, expressie en verbondenheid. Al onze rijders delen dezelfde trots en identiteit, verbonden door het gevleugelde Honda-logo dat vrijheid symboliseert voor elk van ons. 

Al sinds het prille begin bestaat de Honda-community uit gepassioneerde rijders. Rijders die Honda's toewijding aan vrijheid op twee wielen onmiddellijk herkennen. Velen onder hen werden pioniers voor de sportieve kant van het motorracen. Door de jaren heen groeide en evolueerde onze gemeenschap verder. Daarbij bleef ze altijd trouw aan haar roots. 

Transalp dynamic shot with rider

 

Vandaag vind je onze rijders terug in alle uithoeken van de wereld, waar ze bruggen slaan tussen verschillende culturen en gewoontes. Steeds blijft er één gemeenschappelijk doel overeind: samenkomen op de weg en in het leven, en zo verhalen beleven waar onze harten sneller van gaan slaan. Dat is waar het bij Honda om draait.  

Het is uiteindelijk de motorgemeenschap die een belangrijke bron van trots en inspiratie vormt voor ons. Ze representeren het beste van wat motorrijden te bieden heeft. En dat is een manier om zich te verbinden met anderen, en de wereld op een betekenisvolle manier te ontdekken. Want zonder jou is het, gewoon, een weg.

Honda motorfietsen 2023

Aankomende evenementen

 
Event-informatie
Details
 
Mega moto treffen day banner

Mega Motor Treffen

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 7 mei 2023 kan je onze motoren komen testrijden!

Rosmalen (Autotron)

7/5/23

Honda motorycle lineup banner

Honda Experience Days

De Honda Experience Days trekken ook in 2023 door Nederland: dé kans om vrijblijvend proef te rijden met de motor van je dromen.

Nederlandse Honda Dealers

28/9/23