Honda CRF300L Klaar voor gebruik op én naast de weg

CRF300L

KLAAR OM TE GAAN, OP ÉN NAAST DE WEG

ALTIJD OP POST. WAAR JE OOK MOET ZIJN

De CRF300L komt opnieuw tot leven met een lichtgewicht chassis, slanker koetswerk en meer vermogen koppel uit het motorblok. Tegelijkertijd blijft het tweevoudige karakter van deze verbeterde motorfiets overeind. Dezelfde kwaliteiten die 'm zo sterk maken offroad - slanke afmetingen, vinnige gasreactie, wendbaar stuurgedrag en soepele ophanging - maken deze motorfiets ook geweldig in het stadsverkeer. De CRF300L maakt jouw dagelijkse rit van en naar het werk levendiger met een bevredigende en heerlijke allround prestatie En in het weekend trek je er mee op uit om onbekende grond te gaan ontdekken.

Honda CRF300L, ALTIJD OP POST WAAR JE OOK MOET ZIJN
Scrollen

LICHTER. KRACHTIGER. NOG LEUKER.

Eerst de cijfers.

De CRF300L is vier kg lichter dankzij een nieuw frame en de taps toelopende aluminium swingarm. En dat merk je op de moment dat je van richting veranderd, zowel op als naast de weg. De eencilinder is nu uitgerust met een Assist/Slipper-koppeling en heeft ook een grotere inhoud voor 1.9 kW meer vermogen en 4 Nm meer koppel - en dat voel je meteen wanneer je het gas opendraait. De grondspeling is groter en de rijpositie werkt complete controle in de hand dankzij een slanke benzinetank en een zadel dat het gemakkelijk maakt om de voeten aan de grond te zetten. Een versnellingsindicator op het dashboard en een nieuw koplampdesign zorgen voor de finishing touch.

Honda CRF300L Meer plezier
Honda CRF300L Grondspeling
Honda CRF300L Lichter
Honda CRF300L Meer vermogen

KLAAR VOOR HET HARDE WERK EN HET PLEZIER

Het DNA van de CRF300L is afkomstig van de fantastische CRF450R en CRF450X competitiemotoren.

Het begint al meteen goed. En met dank aan het HRC en hun racing-programma konden we elk aspect van z'n dual sport-prestaties verbeteren. De grondspeling nam 30 mm toe en dat maakt stoepranden (of boomstammen) overwinnen zo veel eenvoudiger. 

Honda CRF300L Klaar voor het harde werk en voor het plezier
Honda CRF300L Klaar geboren

De zadelhoogte stijgt met 5 mm tot 880 mm wat de natuurlijke controle tegoed komt. De smalle benzinetank maakt het mogelijk om gemakkelijk voorwaarts te leunen. Of je nu doorheen ruwe stadsstraten laveert of nieuwe paden gaat overwinnen - of beiden wil doen op dezelfde dag -, de CRF300L is er klaar voor.