Disclaimer - De afbeeldingen op de pagina bevatten modellen met niet-Europese specificaties en een Cherry Red-kleurstelling die in Europa niet verkocht wordt.

MSX125

Kleine Motor Grote Attitude

MSX125 Grom-rijders die samen rijden


We snappen het. Je moet ergens heen. En dit is de start van jouw reis. Sinds 2013 is onze MSX125 Grom de uitverkoren motor voor een hele nieuwe generatie jonge rijders. En het is geen raadsel hoe dat komt; dit is een kleine motor met volledig unieke looks, en de specs, de ophanging en de remmen van een volwaardige motorfiets. Voeg daar een levendige, luchtgekoelde 125cc-motor met 5-bak, stralende nieuwe kleuren en graphics aan toe - en een scherp gestijlde onderkuip - en de Grom transformeert bij de eerste beroering van het gashendel van een vervoersmiddel op zakformaat tot de ultieme reisgezel.


MSX125 Grom statisch beeld met rijder klaar voor vertrek

De Kleine Motorfiets Die Groots Denkt

MSX staat voor Mini Street X-treme. AKA Grom. En er is zo veel dat je kan doen met een Grom, naast het rijden zelf. De verbluffende nieuwe kleuren en graphics passen perfect bij het nieuwe, sportievere kuipwerk. De onderkuip zorgt voor het nodige bekijks als je stopt. En het unieke kuipwerk springt al uit de band - maar is ook klaar voor customisatie. De vinnige injectiemotor is erg efficiënt en zuinig. Dus, of je nu naar de hogeschool rijdt, dwars door de stad slalomt of een rondje rond de wereld maakt in een camper: de kleine Grom sluit naadloos bij je plannen aan en zorgt voor grote ideeën, eindeloze mogelijkheden uiteraard de vrijheid van twee wielen.

De Bouten en Moeren van de Grom

Rijklaargewicht

103kg

Zadelhoogte

761mm

Brandstofverbruik

66,7km/l

Co2

34g/km

Statisch zijshot van de MSX125 Grom in blauw
Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matte Gunpowder Black Metallic Standaard
  • Pearl Horizon White Standaard
  • Candy Victory Blue Standaard
*