Honda PCX125 met stedelijk landschap op achtergrond

HET BESTE ZICHT VAN DE STAD

De aandrijving van de PCX125 gebeurt via het vloeistofgekoelde motorblok met vier kleppen en combineert een soepele acceleratie met een uiterst zuinig verbruik. Met futuristisch ogende lijnen krijgt de scooter een fraai geüpdatete styling. De brede banden, achtervering met lange veerweg, ABS en Honda Selectable Torque Control zorgen voor een soepele, vertrouwenwekkende rit. Bovendien blinkt de PCX125 ook uit op praktisch vlak met een grote opbergruimte onder het zadel met voldoende plaats om je integraalhelm in op te bergen.

Honda PCX125 - driekwart achteraanzicht dynamisch met rijder

Je hebt alle tijd

Wachten op een dure taxi of het openbaar vervoer behoort tot het verleden met de PCX125. Eén druk op de startknop en je bent onderweg. De slanke, wendbare en compacte scooter laat zich vlot door stadsverkeer laveren en brengt je tijdig en stijlvol op je bestemming. 

Honda PCX125 - driekwart achteraanzicht dynamisch met rijder

Praktisch de stad doorkruisen

De ontsteking activeer je via de Smart Key - je steekt simpelweg de sleutel in je zak en vertrekt. Dezelfde sleutel ontgrendelt ook de optionele Smart topkoffer wanneer je in de buurt bent. Wanneer je wegwandelt, vergrendelt de koffer ook weer automatisch.

Honda PCX125 - driekwart achteraanzicht dynamisch met rijder

Verbeterde efficiëntie en prestaties

De PCX is nu nog efficienter dan voordien dankzij het nieuwe eSP+ vloeistofgekoelde SOHC-motorblok met vier kleppen. Dankzij onder andere het start-stopsysteem en een AGC-generator, is de PCX nu krachtiger en bovendien ook compatibel met de EURO5-uitstootnorm.

Honda PCX125 - driekwart achteraanzicht dynamisch met rijder

Stedelijke elegantie

We ontwikkelden de PCX125 als de meest stijlvolle en efficiënte manier om de stad door te komen. Zijn indrukwekkende verschijning wist altijd al de aandacht te grijpen, nu nog meer dan ooit. Verscholen onder het knappe koetswerk bulkt hij van de troeven die het leven zo veel eenvoudiger maken.

Honda PCX125 driekwart vooraanzicht op de baan

Bekijk de PCX125 van dichtbij

Neem de kleine details die de PCX zo'n torenhoge favoriet maken even onder de loep.

Honda PCX125 - 35 l SMART TOPKOFFER

35 l Smart topkoffer

De kleur van de Smart topkoffer kan worden afgestemd op die van de scooter. Je opent en vergrendelt de topkoffer met dezelfde Smart Key voor de ontsteking. De koffer biedt veelzijdige opbergruimte voor je dagelijkse woon-werkverkeer of voor een weekendje weg. Met plaats voor een integraalhelm of twee jethelmen. Een binnenzak is ook beschikbaar.

Honda PCX125 beschermhoes voor buiten

Beschermhoes voor buiten

Deze beschermhoes voor buiten beschermt het lakwerk tegen UV-stralen. De waterdichte en ademende stof zorgt ervoor dat de motor goed verlucht kan opdrogen wanneer afgedekt. Een koord zorgt ervoor dat de beschermhoes niet gaat wapperen in de wind. Dankzij de twee O-gaten kan je de scooter ook eenvoudig op slot leggen.

Honda PCX125 windscherm

Windscherm

Het windscherm verbetert het algemene comfort aan boord van de scooter door je te beschermen tegen de elementen. Bovendien verhoogt het de uitstraling van de scooter.

Honda PCX125 - Handvatverwarmers

Handvatverwarmer

De erg slanke verwarmde handvatten focussen op de zones van het hand die het meest gevoelig zijn aan koude. Jij bepaalt zelf hoe warm het wordt dankzij de op vijf niveaus instelbare geïntegreerde controller. Via de handige bediening aan het stuur stel je de gewenste temperatuur in. Een geïntegreerd circuit zorgt ervoor dat de batterij niet kan leeglopen. Moet worden gecombineerd met het Grip Heater-accessoire.