CRF450R Reeks

Voordeel om te winnen

 CRF450R met motorcrosser op het circuit


In 2002 veranderde onze CRF450R de spelregels. Hij schoot uit de startblokken en neemt steevast het voortouw, dankzij de voortdurende ontwikkeling van HRC en input van 's werelds beste MXGP-rijders. Aan de ongelofelijk snelle formule waarmee de CRF450R kampioen is geworden, de lichtgewicht wendbaarheid en kwaliteiten in bochten hebben we nog meer elementen toegevoegd. Het chassis en de ophanging zijn volledig vernieuwd, voor laserscherpe stabiliteit in de bochten over veeleisend terrein. De motor is nog krachtiger met verbluffende prestaties bij lage toerentallen en nauwkeurige gashendelcontrole. Wil je met voorsprong vertrekken? Dan zit je hier goed.

Sluiten


Sleep om te draaien
Aan het laden
  • CRF450R Standaard
  • CRF450RWE Standaard
*
Honda CRF450R op circuit met motorcrosser

Racelijnen

Er zijn drie constanten in de ontwikkeling van de CRF: lichtgewicht, massaconcentratie en ergonomie voor de rijder. Daarnaast hebben we de kunststof onderdelen van de nieuwe CRF450R vernieuwd, zodat het nog eenvoudiger wordt om overal waar je maar wilt te rijden. De radiatorroosters bedekken de titanium tank van 6,3 liter en garanderen vlottere bewegingen van de knieën heen en weer en overal rond de minimale, strakke en duidelijke lijnen van deze racemotorfiets. Het nieuwe model wordt benadrukt door de frisse graphics van de CRF-familie, en voor het eerst staat er ook een Honda Wing op het voorspatbord.

Honda CRF450R op circuit met motorcrosser

De HRC-racemotor voor jou

De Honda CRF450R is al toonaangevend voor motorcross sinds zijn lancering in 2002. Het pakket heeft er altijd al naar gestreefd om rijders, zowel enthousiaste amateurs als doorgewinterde profs, de totale controle te bieden via balans en wendbaarheid. Het model werd voortdurend aangepast en de ontwikkeling ervan ging altijd gepaard met de behoeften van MXGP-fabrieksrijders van HRC. Geen enkele rijder heeft er zoveel invloed op gehad als meervoudig wereldkampioen nr. 243 Tim Gajser. Voor 2025 heeft hij een gloednieuwe CRF450R om mee te racen. Wat de nieuwe CRF450R echt bijzonder maakt, is dat jij er eentje in huis kunt halen.

KIES JE WAPEN

CRF450RWE
CRF450R

CRF450R

CRF450RWE