Honda - Monkey - Bevrijd jezelf

BEVRIJD JEZELF

Het pure plezier van motorrijden. Daar is de Monkey voor gemaakt.

Scrollen

MAAK TIJD VRIJ

In de stad. Ervaar de vrijheid om te zijn waar je wil zijn, wanneer je er wil zijn. En geniet van elke seconde.

Wanneer je voor het eerst een Monkey met zijn glanzende nieuwe blauwe kleur ziet, tovert hij ongetwijfeld een glimlach op je gezicht. Wanneer je voor de eerste keer met een Monkey rijdt, heb je gegarandeerd de breedste glimlach onder je helm. Zeker nu, met zijn gloednieuwe motorblok. Hij is compact genoeg om mee te nemen in of achter een mobilhome en om doorheen de kleinste gaatjes van het drukke stadsverkeer te laveren. Maar waar het bij de Monkey allemaal om draait, dat is puur en ongedwongen rijplezier. En dat is net het mooie ervan.

KLEINE MOTOR GROOT HART

Ben je klaar voor iets compleet anders?

Haast niets kan je vergelijken met een Monkey. Hij heeft een compleet unieke stijl. Hij heeft karakter als geen ander. Het hoge stuur in chroom, maar ook het frame, de swingarm en de schokdempers in dezelfde kleur als de oplopende brandstoftank en de spatborden weten één voor één de aandacht te trekken. Net als de kloeke en ruwe banden. In het stevige chassis staat een gloednieuw, benzinezuinig en luchtgekoeld 125 cc motorblok met vijfversnellingsbak. Het blok is uitgerust met IMU-gestuurde ABS. De Monkey is smal en een lichtgewicht van maar 107 kg. Het comfortabele zadel staat op 775 mm van de grond. Een kleine motor met een groot hart. De fun binnen de functie. Dat is Monkey.

Honda - Monkey - Een karakter als geen ander
Honda- Monkey - Klein en licht
Honda- Monkey - Kleine motor groot hart
Honda - Monkey - Ben je klaar voor iets compleet anders?
Honda Monkey met geruit zadel

Een icoon heruitgevonden

De originele Monkey was een icoon van de sixties. Toen al was het een tweewieler waarop je gezien wilde worden. En dat is nog niet veranderd. Het model 2023 is een eerbetoon aan het origineel met een nieuw geruit zadel en een tweekleurige zilvermetallic brandstoftank, met als klap op de vuurpijl het parelmoer nevelrood voor een echt nostalgisch gevoel.

WIJ MAKEN DE MOTORFIETS

Jij zorgt voor de magie.

De Monkey is een gevoel. Een gevoel van zorgeloos genieten van elk moment, van herinneringen creëren voor nu en voor de toekomst. Zijn geschiedenis bij Honda voert hem helemaal terug tot 1961 toen de wereld er nog heel anders uitzag. Maar waar hij voor staat en wat hij betekent is nog altijd even belangrijk als toen. De Monkey staat voor ultieme vrijheid op twee wielen.

Honda - Monkey – Wij maken de motorfiets