NX500

New Experience.

Honda NX500 rijdend op kustweg


Waar wil je heen? Dat bepaal jij zelf. De compacte, veelzijdige nieuwe NX500 biedt je optimale beweegbaarheid in de stad en heeft de capaciteiten om offroad te gaan. Bovendien zorgt een agressief ogende, rally-geïnspireerde kuip en groot windscherm voor optimale windbescherming en comfort onderweg. Hoogwaardige technologische voorzieningen bestaan uit onder andere een 5 inch TFT-display met Honda RoadSync en smartphoneconnectiviteit. En zijn A2-compatibele tweecilinder levert flexibele en bijzonder plezierige prestaties, ondersteund door tractiecontrole via HSTC. Laat het avontuur beginnen.

Sluiten


Honda NX500 statisch zijaanzicht tegen kustlijn

Korte rit. Lange rit.

Rijd waar en wanneer je wil. Als een vis in het water tijdens ritjes door de stad, en tegelijk gebouwd voor avontuur. De robuuste NX500 vermengt een ruig offroad-karakter met een modern design. De ophanging met lange veerweg gecombineerd met nieuwe, lichtgewicht wielen smoort stedelijke oneffenheden in de kiem - en doet net hetzelfde op gravelpaden. Met de brandstoftank van 17,7 l verdoe je geen tijd met regelmatige tankbeurten. Een ontspannen rijhouding, geholpen door de natuurlijke controle via het brede stuur, vult de aerodynamische vorm netjes aan, waardoor de wind achteloos langs de rijder vloeit.

Honda RoadSync app op de NX500

Blijf verbonden

Deze motorfiets laat je nooit in de steek. Het volledig nieuwe 5 inch TFT-display is gloednieuw. De positie van de bedieningsknoppen voelt erg natuurlijk aan en zijn voorzien van achtergrondverlichting voor eenvoudig gebruik in alle omstandigheden. Beiden zijn tegelijk ontworpen en werken dus perfect samen. Dankzij zijn doordachte ontwerp is het scherm ook in fel zonlicht perfect leesbaar. Dankzij de Honda RoadSync app geniet je van volledige connectiviteit. Deze technologie is een primeur voor deze klasse en zorgt ervoor dat je jouw Android- of iOS-smartphone kan verbinden met het display. Zo beschik je over turn-by-turn navigatie en kan je muziek luisteren en oproepen beheren onderweg.

Jij hebt de controle. Ongeacht de reis

830 mm zadelhoogte Steeds comfortabel en controleerbaar beschik je over 250 mm grondspeling, wat de NX een echte adventuremotor maakt.

196 kg leeggewicht Ook stapvoets en doorheen de file steeds eenvoudig te begeleiden, met standvastige stabiliteit op volle snelheid.

19 inch voorwiel Rijd vol vertrouwen over ruwe oppervlakken en ervaar consistente, zelfzekere grip in alle omstandigheden.

Honda NX500 driekwart achteraanzicht wordt offroad gereden.
Honda NX500 statisch met twee modellen.
Honda NX500 statisch met rijder naast de kust

Kleurrijk elk avontuur tegemoet

Kijk heel goed rond en kies de jouwe.

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matte Gunpowder Black Metallic Standaard
  • Pearl Horizon White Standaard
  • Grand Prix Red Standaard
*

Honda Motorfietsen App

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS Download voor Android