CRF125F Klein maar krachtig wapen

CRF125F

We hebben een paar grote jongens in onze CRF–MX-serie. De CRF125F sluit zich daar trots bij aan. De perfecte opstapmotor voor jonge rijders van 10 jaar en ouder die op zoek zijn naar plezier en een motorfiets die hun offroadpassie begrijpt.

BETERE MOTORFIETS, BETTERE RIJDER.

Klaar om het vuur te onsteken in elk kind dat wil overstappen naar meer vermogen.

Hij is dan misschien niet zo groot, maar de CRF125F heeft dezelfde styling en een aantal dezelfde functies als zijn grotere CRF-broers. Zodra je de elektrische starter bedient, staat de luchtgekoelde SOHC-motor te popelen om er vandoor te gaan. Zijn nauwkeurige afstelling voor vloeiend koppel bij lage toeren maakt hem ideaal voor jonge rijders. Het nieuwe, stalen Diamond-spar frame, de telescopische voorvorkbuizen van 31 mm met een veerweg van 140 mm en de Honda Pro-Link achterwielophanging vormen samen een superstevig chassis dat het ruige werk niet schuwt.

CRF125F Betere motorfiets, betere rijder

FIJNER LANDEN

Op de CRF125F kunnen jonge rijders zich op veilige wijze ontwikkelen tot avontuurlijkere rijders.

Met een veringssysteem gemaakt rondom een stevige 31 mm telescoopvork en zware veren, vangt de motor precies de impact op van je sprong.

Schokbestendiger

De achterschokdemper is voorzien van een zuigerdemper met een diameter van 32 mm en gescheiden drukkamers voor lucht, olie en gas. Dat voorkomt emulsievorming en maakt alles onderhoudsvriendelijker.

CRF125F Avontuurlijker rijden
CRF125F Groei voor jonge rijders

Honda Pro-Link systeem

De stijve stalen swingarm is opgebouwd rond het Honda Pro-Link systeem. Dat systeem gebruikt naaldlagers om wrijving te verminderen.

Ruimte om te groeien

Grip krijgen op offroadrijden.

De kennis en ervaring die kinderen opdoen in hun jonge jaren is van onschatbare waarde om uit te groeien tot succesvolle offroadrijders.

Remvermogen

De 220 mm grote schijfrem voor wordt hydraulisch bediend door een instelbare remhendel. Samen met de trommelrem 95 mm achteraan zorgt dat voor een goed doseerbare remkracht.

 CRF125F Ruimte om te groeien