MM93 - 2019 MotoGP World Champion
MM93 - 2019 MotoGP World Champion

COVID 19-update

Vanaf 3 maart mogen onze dealers u op afspraak in de showroom ontvangen, u kunt nu al een afspraak inplannen. T/m 2 maart houden wij ons aan de richtlijnen die het kabinet per 15 december 2020 heeft afgekondigd. Alle niet-essentiële winkels moeten hun deuren sluiten. Voor onderhoud en reparatie blijven de werkplaatsen geopend. Uiteraard met passende maatregelen voor uw en onze veiligheid. De afdeling verkoop van onze dealers zijn vanaf heden blijvend telefonisch en online bereikbaar.

Honda Range
Honda Range

ONTDEK ONZE NIEUWSTE MODELLEN

Wegen die je niet zal vergeten

Vergezel ons, en rijd met de nieuwste Africa Twin een onvergetelijke ervaring tegemoet. Beleef de droom van de Honda Adventure Roads.

Scrollen

KENNIS WINT

Het winnen van races is belangrijk voor onze rijders en teams, ze zijn competitief, het is hun tweede natuur. Maar winnen is niet de enige reden waarom wij naar een circuit gaan. We werken een groot deel van onze tijd samen, altijd op zoek naar zwakheden - want zo leren we. Als we er één vinden, verhelpen we die. Veranderingen maken ons sterker.

DE HONDA MOTOR EXPERIENCE APP

Met de Honda Motor Experience App kun je eenvoudig alle modellen opzoeken en configureren. Download de app nu door de QR code te scannen!

Honda Vintage Kledij

GOUDEN TIJDEN HERLEVEN

Een uitgebreid aanbod vintage T-shirts, hoodies en truien met een design uit een vervlogen tijdperk.