CBR650R - CBR500R - CB650R Neo Sports Café - CB500F - CB500X

Motorfietsen 2019

MEER INFORMATIE

GRATIS NEO SPORTS CAFE PACK

Nu bij de CB650R Gratis Neo Sports Cafe Pack, bestaande uit:

Voorspatbord paneel, Radiatorbescherming, Zij-afdekking, Dashboard visor.
Informeer nu bij uw dealer!

GRATIS AKRAPOVIC UITLAAT DEMPER

GRATIS AKRAPOVIC UITLAATDEMPER

Bij aanschaf van een CB1000R en CB1000R+ nu tijdelijk een gratis AKRAPOVIC slip-on uitlaatdemper. Informeer bij uw dealer!

Marquez won his first MotoGP class championship in 2013 with Honda’s factory team. Since then he has won the MotoGP class championship in 2014, 2016 and 2017. In addition to Marc’s early career success in 125cc and Moto2 classes, Marc has won 7 World Titles at the age of 25. 

Scrollen
Aanbod Honda Motorfietsen

ONTDEK HET VOLLEDIGE AANBOD VAN HONDA MOTORFIETSEN

KENNIS WINT

Het winnen van races is belangrijk voor onze rijders en teams, ze zijn competitief, het is hun tweede natuur. Maar winnen is niet de enige reden waarom wij naar een circuit gaan. We werken een groot deel van onze tijd samen, altijd op zoek naar zwakheden - want zo leren we. Als we er één vinden, verhelpen we die. Veranderingen maken ons sterker.

VOLG ONS MOTOGP-TEAM

DE HONDA MOTOR EXPERIENCE APP

Met de Honda Motor Experience App kun je eenvoudig alle modellen opzoeken en configureren. Download de app nu door de QR code te scannen!

TRUE ADVENTURE BINNEN HANDBEREIK

Met de Africa Twin App kun je foto's nemen van je motor en die verplaatsen naar welke omgeving dan ook, deel dit met je vrienden op social media en wees de eerste met een foto van je motor nog voor je hem hebt besteld.

GOUDEN TIJDEN HERLEVEN

Een uitgebreid aanbod vintage T-shirts, hoodies en truien met een design uit een vervlogen tijdperk.