CRF250R

Ga voor de winst

Honda CRF250R


De MX2-competitie is moordend. De nieuwe CRF250R is midden in het strijdtoneel te vinden. Voor 2025 wordt die gelanceerd met precies dezelfde chassisupgrades - en zijn afkomst als MXGP-kampioen - als de CRF450R, voor stabiliteit en controle in bochten aan hoge snelheden. De motor biedt nog meer middelhoog vermogen en is nu voorzien van Honda Selectable Torque Control (HSTC) voor maximale tractie op het achterwiel, klaar om elke race te winnen. Nieuwe kunststof onderdelen stralen pure race-agressie uit. Ben je klaar voor de CRF250R, dan ben je klaar om een podiumplaats te veroveren.

Sluiten


Sleep om te draaien
Aan het laden
  • CRF250R Standaard
  • CRF250RX Standaard
  • CRF250RWE Standaard
*
Dynamische foto van Honda CRF250R met MX-rijder op circuit

Klaar voor racing

De CRF250R heeft nieuwe carrosserie- en chassisupgrades. Daarnaast hebben we de kunststof onderdelen vernieuwd, zodat het nog eenvoudiger wordt om overal waar je maar wilt te rijden. De radiatorroosters bedekken de titanium tank van 6,3 liter en garanderen vlottere bewegingen van de knieën heen en weer en overal rond de minimale, strakke en duidelijke lijnen van deze racemotorfiets. De aanpassingen worden benadrukt door de frisse graphics van de CRF-familie, en voor het eerst staat er ook een Honda Wing op het voorspatbord.

Dynamisch vooraanzicht van Honda CRF250R met MX-rijder op circuit

De competitie stopt nooit

Wanneer de CRF450R in een normaal jaar het voortouw neemt, volgt de CRF250R. Maar de MX2-competitie wacht op niemand en dit is geen normaal jaar. Daarom hebben we de CRF250R voor 2025 precies hetzelfde vernieuwde chassis gegeven als de MXGP-machine. Vergis je niet. Dit is een volledige upgrade van de specificaties af fabriek, aangestuurd door wat HRC moet doen om onze rijders de motorfiets - 250 of 450 - te geven waarmee ze races kunnen winnen. Dat is zeker geen sinecure. Maar we houden juist van een uitdaging. We draaien al meer dan 50 jaar mee in het motocross-circuit en we hebben alle pieken en dalen meegemaakt. Wat wij weten, is wat je hier ziet. De 2025 CRF250R.

WELK MODEL KIES JIJ?

CRF250R
CRF250R

CRF250R

CRF250RWE