Honda - CRF250R - Upgrade en win

CRF250R

UPGRADE EN WIN

Scrollen

KLAAR VOOR DE STRIJD

De competitie stopt nooit. Geen probleem voor ons. Wij zullen nooit op onze lauweren rusten. Onze nieuwe CRF250R is veel lichter en is uitgerust met een gloednieuw frame, swingarm en Showa ophanging. De motor? Nog krachtiger. Nog gebruiksvriendelijker. Je wilt absoluut resultaten? Deze motorfiets moet in je pitbox.

Honda - CRF250R - Klaar voor de strijd

EEN KLASSE BETER

De 250 MX klasse evolueert snel.

Wij evolueren sneller. De CRF250R is nu uitgerust met precies hetzelfde, door de HRC ontwikkelde chassis als de CRF450R, de tweevoudige winnaar van het MXGP kampioenschap. Hij weegt 3,8 kg minder en heeft nu een geüpdatete Showa ophanging en stuurgeometrie. Het piekvermogen in het hogere toerenbereik en het sterke koppel bij de middelhoge en nu ook bij de lagere toeren van de 249,9 cc DOHC motor garanderen verschroeiende prestaties. Een verstevigde koppeling en een soepel schakelende zesversnellingsbak, plus de HRC Launch Control en de drie modi van de EMSB (Engine Mode Select Button) houden deze indrukwekkende krachtbron aan de grond. Het agressieve, minimale koetswerk laat je vrij bewegen. Als je klaar bent voor de echte competitie, moet je een CRF250R hebben. Hij is ervoor gemaakt.

Honda - CRF250R - Vrij bewegen
Honda - CRF250R - Klaar voor de echte competitie
Honda - CRF250R - Een klasse beter
Honda - CRF250R - Wij evolueren sneller

RONDETIJDEN VERBETEREN IS ONS VAK

Ga als leider de eerste bocht in. En sta die plaats niet meer af.

Aangescherpt door competitie

Klaar voor een echte upgrade? De CRF250R is nu uitgerust met precies hetzelfde, door de HRC ontwikkelde chassis als de CRF450R. Hij weegt daardoor 3 kg minder en heeft een nieuwe stuurgeometrie. De laterale stijfheid van het frame werd verminderd met 20% en de bovenste en onderste kroonplaten en de swingarm zijn perfect op elkaar afgesteld. De instellingen van de Showa ophangingen werden aangepast. De 49 mm USD vork heeft 5 mm extra speling. De schokdemper kreeg een lichte veer en de Pro-link ratio werd herzien. En je voelt onmiddellijk het resultaat: verbeterde tractie vooraan en achteraan, met een soepelere schokabsorptie en een vlot rijgedrag op groeven.

Honda - CRF250R - Rondetijden verbeteren is ons vak
Honda - CRF250R - Krachtpatser voor topprestaties

Krachtpatser voor topprestaties

De 249,9 cc DOHC motor van de CRF250R voegt extra koppel bij lage toeren toe aan zijn al verbluffende vermogen bij middelhoge en hoge toeren dankzij de verbeterde inlaatefficiëntie en een uitlaat met enkelvoudige demper. Enkele aanpassingen rond de cilinderkop versterken de oliestroom en de nauwkeurigheid van de kleptiming bij hoge toeren. De zuiger en de drijfstang werden geoptimaliseerd, de koppeling heeft nu 9 platen en de soepeler schakelende versnellingsbak met nieuwe overbrengingsverhoudingen is klaar om het extra vermogen door te geven. Met de HRC Launch Control neem je altijd de beste start en met de drie modi van de EMSB (Engine Mode Select Button) pas je de vermogensafgifte aan. Het nieuwe zadelontwerp en het slankere, minimale koetswerk bieden meer bewegingsvrijheid en de Renthal Fatbar past de positie aan in functie van je stijl.

MOTORCROSS OF ENDURO

Kies je wapen

HONDA CRF250RX
HONDA CRF250R

HONDA CRF250R

HONDA CRF250RX