Disclaimer - Afbeeldingen kunnen optionele accessoires bevatten die niet standaard worden meegeleverd*.

Honda CB750 Hornet op locatie met nieuwe motorblok

Schud De Korf Wakker

Vergeet het verwachte. Het is tijd voor een nieuwe generatie die de boel op z'n kop zet. Aftrappen doen we met een
nagelnieuw motorblok dat een nieuwe norm in z'n klasse zet qua vermogen. Tel daar een lichtgewicht
chassis bij op dat perfect geslepen is op sportief rijden, strak gewikkeld in verbluffend knappe streetfighter-stijl en de
nieuwe CB750 Hornet is klaar voor de lancering. Niets komt ook maar in de buurt.

Honda CB750 Hornet actiebeeld op de weg

Klasseleidende vermogen-tot-gewichtsverhouding

Er zoemt wat rond de CB750 Hornet. De geruchten gaan allemaal over de vermogen-tot-gewichtsverhouding. Een geheel nieuwe paralleltwin met opgepompte vortex die de inlaatefficiëntie verbetert en de supersportcilindertechnologie die de wrijving vermindert. Met een piekvermogen van 67,5 kW en een koppel van 75 Nm staat het nieuwe blok garant voor een erg krachtig middenklasse en een opwindende rush doorheen de toeren. Het voelt en klinkt ook geweldig, met erg veel kracht onderin en een opwindende uitlaatnoot erbovenop. Zo'n krachtige motor in een dergelijk lichtgewicht chassis, betekent dat je maar één ding hoeft te doen. Schrapzetten en genieten.

Honda CB750 Hornet actiebeeld op de weg

Ultieme controle en connectiviteit

Jij hebt de teugels in handen van de CB750 Hornet's verbluffende motor. De precisie van Throttle By Wire (TBW) zet de deur open naar drie standaard rijmodi: Sport, Standard en Rain, evenals een aanpasbare gebruikersmodus voor de fijnafstelling (in drie niveaus) van Honda Selectable Torque Control (HSTC) en Wheelie Control. Je kan ook de Engine Power en Engine Braking afzonderlijk instellen. En het is zelfs makkelijk - het 5-inch TFT-kleurenscherm heeft een prachtige en intuïtieve interface in petto, en beschikt over Honda RoadSync voor connectiviteit.

Honda CB750 Hornet actiebeeld op de weg

De onversneden agressie van een naked

De CB750 Hornet is vanaf nul ontworpen door de ambitieuze jonge ontwerpers in onze R&D-faciliteit in Rome, met technische input van onze Japanse ontwikkelingsingenieurs. Het scherpe minimalisme van de CB750 Hornet brengt een hardcore attitude naar de straat. De brandstoftank, geïnspireerd op de vleugel van een hoornaar, eist alle aandacht op, terwijl het metallic rode frame en de geanodiseerde voorvork - leverbaar in 2 lakopties - knallen van de agressiviteit. En natuurlijk brengt een speciale matgele kleur een eerbetoon aan onze eigen Hornet-geschiedenis met een moderne twist. Premium LED-verlichting is de kers op de taart.

Honda CB750 Hornet actiebeeld op de weg

Pijlsnel stuurplezier

De CB750 Hornet is ontworpen rond een nieuw stalen diamantframe en heeft een zithoogte van 795mm, dus een genot om te besturen. En met een natuurlijk rechte zithouding en een leeggewicht van 190 kg stuurt hij kwiek, met nauwkeurige controle en feedback van de 41 mm Showa SFF-BP™ USD-voorvork en Pro-Link achterschokdemper. Terwijl een stadsblok of een reeks bochten aansnijdt, zorgen de compacte afmetingen voor een messcherpe wendbaarheid, terwijl de radiaal gemonteerde voorremklauwen met 4 zuigers hard bijten voor een waanzinnige remkracht.

Sluiten

Honda CB750 Hornet being ridden in tunnel

Er zit een angel
in de staart

Draai het gas open en ervaar de rauwe sensatie van de Hornet.

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Graphite Black Standaard
  • Pearl Glare White Standaard
  • Mat Iridium Gray Metallic Standaard
  • Mat Goldfinch Yellow Standaard
*
Hornet Red dot design awards

Red dot designprijzen - Hornet

De CB750 Hornet ontving de prestigieuze Red Dot Award voor zijn lichte, compacte styling die wendbaarheid combineert met intensiteit. Klik op de link en ontdek meer.

Ontdek meer

Het volgende niveau

Waar je bent geweest is belangrijk. Maar het draait allemaal om je volgende zet. De CB750 Hornet schroeft je verwachtingen op en opent een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden. Je bent er klaar voor.

Honda motorcycles experience app

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.