Close

CBR500R

BESLIS VANDAAG WELK TYPE RIJDER
JE MORGEN WILT ZIJN

Beslis welk type rijder je wilt zijn. Met zijn agressieve nieuwe look en hoog vermogen bij lage toerentallen geeft de CBR500R je de volledige vrijheid. En een A2-rijbewijs is voldoende voor deze motorfiets.

HET GELUID VAN VRIJHEID

Verhoog het toerental van de tweecilindermotor. Luister naar het unieke en opvallend agressieve gebrul van de motorfiets. Adem diep in. Je bent meester op de weg. (optimaal geluid met koptelefoon)

Oog voor detail

Deze unieke kenmerken maken de CBR500R zo legendarisch.

PURE, SPORTIEVE AGRESSIE

Geïnspireerd op de Fireblade.

De opnieuw ontworpen CBR500R is duidelijk geïnspireerd op de sportieve CBR1000RR Fireblade. Zijn scherpere, agressievere lijnen bevatten ook unieke aerodynamische winglets. De bestuurder heeft een sportief zicht met clip-ons onder de bovenbrug en een negatief LCD-dashboard. De innovatieve vorm van de brandstoftank vergroot de capaciteit (voor langere cruise-afstanden) en maakt de motorfiets toch slanker.

VERSNELLEN

Tweecilindervermogen.

De CBR500R is uitgerust met een krachtige tweecilindermotor die je een ongeëvenaard vermogen biedt. Je zult ook nooit moeten kiezen of je een motorfiets wilt met een superacceleratie vanuit een stilstaande start, of een motorfiets die je bij een hoog toerental vlot door de soepele zes versnellingen laat schakelen. Met de CBR500R heb je beide. Dat is pas absolute vrijheid.

En een assist/slipper-koppeling vergemakkelijkt het schakelen naar een hogere versnelling en voorkomt de blokkering van de achterwielen bij het snelle terugschakelen, zoals bij de grotere CBR-modellen. Om je te laten genieten van een nog betere sportieve rij-ervaring, hebben we het koppel verhoogd met 3 tot 4 percent bij lage of middelhoge snelheden van 3.000 tot 7.000 tpm.

CBR500R, driekwartrechterachteraanzicht, met motorrijder op circuit
CBR500R, ingezoomd op de uitlaat en achterwiel
CBR500R, driekwartrechtervooraanzicht, met motorrijder op bergweg
CBR500R, rechterkant, ingezoomd op motor

VOLLEDIG UITGERUST

En klaar voor een mooie rit.

De CBR500R is uitgerust met een nieuw negatief LCD-dashboard met een versnellingsstandindicator. In agressieve rij-omstandigheden zorgen de sportieve clip-ons dat je altijd de controle behoudt. De veervoorspanning op de 41 mm telescopische voorvork kan worden ingesteld. Dit geldt ook voor de Pro-Link monoschokdemper aan de achterkant. En de volledige LED-verlichting, inclusief richtingaanwijzers, zijn het bewijs van eersteklas details. Op uw plaatsen. Klaar? STARTEN MAAR.

CBR500R, ingezoomd op cockpit