AANBOD 2023

Aanbod motorfietsen Honda 2023

Het zijn opwindende tijden, ongeacht het type rijder dat je bent. Zo laten we nieuwe XL750 Transalp op jullie los: een allround legende met de kwaliteiten om elk moment het avontuur op te zoeken. Ook de gloednieuwe CB750 Hornet en CL500 maken deel uit van ons aanbod voor 2023. De volgende generatie middenklasse motorfietsen voor nieuwe en jonge motorrijders. Bekijk hieronder alle details van deze nieuwe modellen.

Sluiten

MAAK KENNIS MET DE GLOEDNIEUWE XL750 TRANSALP

Honda XL750 Transalp dynamisch op de weg

De lokroep van de bergen

De nieuwe generatie performante middenklasse tweecilinder Adventure-motorfiets. Een combinatie van rasecht vermogen en touringcomfort voor twee met de kwaliteiten om offroad te gaan.

DE NIEUWE CB750 HORNET

Honda CB750 Hornet dynamisch op de weg

Schud De Korf Wakker

Een naked tweecilinder motorfiets voor een nieuwe generatie, met een toonaangevende vermogen-gewichtsverhouding, een erg wendbaar chassis met hoogwaardige Showa-ophanging en een agressieve streetfighter-stijl. 

DE NIEUWE CL500

Honda CL500 driekwart vooraanzicht rechts op de baan

Weerspiegel jezelf

De nieuwe CL500, uitgerust met een krachtige, A2-compatibele tweecilinder, is een pure classic street scrambler. Deze motorfiets bouwt voort op een rijke geschiedenis van iconische motorfietsen. Hoog tijd om een nieuwe generatie CL op de straten te brengen, aangepast aan hedendaags normen.

DE 2023 FORZA-FAMILIE LINE-UP

Honda Forza 125 op locatie

Sluit geen enkel compromis

Een sportieve GT-scooter met geavanceerde technologie, gebruiksgemak en comfort. Dat alles verpakt in een verfijnd ontwerp en geüpdated voor 2023. Met een nieuwe voorkuip en LED-koplampen zoals op de Forza 750, hebben we de Forza 125 verder gefinetuned om de stad te overheersen. 

ontdek de forza 125
Honda Forza 125 op locatie

Het vermogen om verder te gaan

Met zijn indrukwekkende ontwerp maakt deze verfijnde, strakke scooter mooie sier waar hij ook komt. Het herstijlde kuipwerk vooraan, de LED-koplamp en het achterlicht - geïnspireerd door het topmodel uit de reeks, de Forza 750 - vloeien vlotjes in elkaar over. Het strakke geheel beïnvloedt de luchtstroom aan hoge snelheid waardoor de druk op de rug van de rijder vermindert, voor meer comfort onderweg. 

ontdek de forza 350
Honda Forza 125 op locatie

Onze ultieme GT-scooter

Geschikt in de stad en erbuiten. Voor zaken, ontspanning of gewoon voor het plezier. De Forza 750 combineert een scherpe, strakke vorm met praktisch en luxueus GT-comfort. In 2023 verschijnt de scooter in twee nieuwe kleuropties: Jeans Blue Metallic en Matte Iridium Grey.

ontdek de forza 750

EM1 e:

De EM1 e: is Honda’s eerste EV-tweewieler voor de Europese straten.

Gericht op een jong publiek biedt de EM1 e: toegankelijk en leuk stadsvervoer. Een ideale keuze voor korte trips door de stad en om dagelijkse ritten van en naar het werk of de academie efficiënt, stil en uitstootvrij te maken. De EM1 e: past perfect binnen een moderne levensstijl. De EM1 e: maakt gebruik van de Honda Mobile Power Pack e: - een uiterst slijtvast, duurzaam en inwisselbaar accusysteem. Ontwikkeld in-house­ door Honda zorgt het voor optimale handigheid. De accu is snel uitneembaar om zo eenvoudig op te laden thuis.

De EM1 e: is compact en heeft een vlakke vloer. De strakke uitstraling onderscheidt hem als iets wat uniek en anders aanvoelt. Zoals ook te verwachten bij de eerste elektrische tweewieler die de Honda-naam draagt.

 

 

 

THE CRF1100L AFRICA TWIN EN
CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORT

HondaCRF1100 Africa Twin 3/4 vooraanzicht rechts studiobeeld.

Ruig karakter, ruig gesmeed

Doelbewust gebouwd en klaar voor elk avontuur. Of het nu gaat over lange dagen op het asfalt of een uitdagende rit ernaast, de CRF1100L slaat zich doorheen elk terrein. De scherpe nieuwe graphics gecombineerd met de zwarte details geven aan dat dit een motorfiets is met een winnaarsmentaliteit. Draai de gas open en je voelt het Dakar-DNA.

ontdek de Africa Twin
HondaCRF1100 Africa Twin 3/4 vooraanzicht rechts studiobeeld.

Echt avontuur

Het ontwerp van de Africa Twin Adventure Sports draait volledig rond comfort. Met een grotere benzinetank dan zijn op rally gefocuste broertje, vormt deze motor de perfecte partner voor langere avonturen. In 2023 verschijnt de motor in twee nieuwe kleuropties: Matte Iridium Grey Metallic en Pearl Glare White.

ontdek de Africa Twin Adventure Sports

DE 2023 GOLD WING & GOLD WING TOUR

Honda CB1000R Black Edition Matte Jeans Blue Metallic

2023 CB1000R Black Edition

Zet de stap naar het ultieme in heimelijke stijl. De CB1000 Black Edition gaat verder en donkerder in 2023 dankzij een nieuwe Matte Jeans Blue Metallic kleuroptie.

DE 2023 CMX500 EN CMX1100 REBELS

Honda NT1100 op locatie

EEN NIEUW TOURING-HOOFDSTUK: DE NT1100

De NT1100 biedt alles wat je nodig hebt in één motorfiets. Dankzij zijn lichte, eenvoudige wegligging is deze motor ideaal voor gebruik in de stad. En zijn stijlvolle GT-ontwerp maakt hem uiterst comfortabel voor rijder én passagier. Voor 2023 zal er een nieuwe kleur beschikbaar zijn: Gunmetal Black Metallic.

DE 750-LINE-UP VAN 2023

Honda NC750X 3/4 voorkant rechts studiobeeld

Eén motorfiets voor alles

De NC750X zorgt voor een boeiende combinatie van hoogwaardige kwaliteit, duurzame styling en geweldige veiligheidsfeatures. In 2023 beschikbaar in vier geüpdatete kleurstellingen: Matte Jeans Blue Metallic, Matte Ballistic Black Metallic, Pearl Deep Mud Grey en Candy Chromosphere Red.

ontdek de nc750x
Honda NC750X 3/4 voorkant rechts studiobeeld

Vaarwel asfalt

Wanneer je de drang voelt om het avontuur op te zoeken, dan neem je gewoon de eerstvolgende afrit. Want onze baanbrekende crossover-scooter laat het asfalt probleemloos achter zich. In 2023 voegt de nieuwe Shasta White Special Edition-versie zich bij de overige drie standaardkleurstellingen. 

ontdek de X-ADV

DE 2023 HONDA CBR650R EN CB650R

NIEUWE SCOOTERS EN 125 CC-AANBOD