Honda Africa Twin

GESMEED DOOR ZIJN HARDHEID

Hoe groter de uitdaging, hoe groter de beloning. En wij gaan elke uitdaging aan. Geïnspireerd door de legende van de Dakar-rally en met zijn doortastende prestaties, compleet zwarte details en opvallende nieuwe rally-graphics is de CRF1100L Africa Twin gemaakt om te presteren wanneer de omstandigheden het moeilijkst worden.

Honda Africa Twin

BELEEF HET MOMENT

We weten exact wat je nodig hebt: maximale prestaties en een minimaal gewicht, met dank aan de smallere benzinetank en een lichter, wendbaarder geheel. Daar waar anderen opgeven ga jij door; perfect uitgerust voor de meest uiteenlopende offroad-omstandigheden. Maar het voorstel blijft klaar en duidelijk - het hangt allemaal af van jou en van je motorfiets. Wees klaar voor een nieuw soort avontuurlijk rijden. Daarom bouwden we de Africa Twin We weten wat hij kan.

Honda Africa Twin

Een compacte krachtpatser

De tweecilinder met bovenliggende nokkenas en 8 kleppen produceert 75 kW piekvermogen met 105 Nm koppel. Maar vooral de manier waarop deze motor reageert zorgt voor opwinding. De geoptimaliseerde ECU-instellingen voeden het gasklephuis van 46 mm en dat maakt de verbinding tussen jouw rechterhand en het achterwiel uiterst fijngevoelig. Of je nu op zoek bent naar grip op het grind of door haarspeldbochten scheert, je kan bij elk toerental rekenen op de beste prestaties.

Honda Africa Twin

Ontworpen om grenzen te verleggen

Het hoofdframe en de aluminium, door de CRF450R-geïnspireerde swingarm zijn licht van gewicht en toch stevig. En, voor nauwkeurige reactie van de ophanging is de in- en uitgaande demping van de omgekeerde 45 mm Showa-voorvork instelbaar. De Showa-achterschokdemper werkt via Pro-Link. De compressie en uitgaande demping is instelbaar, net als de veervoorspanning.

Honda Africa Twin

Perfecte opstelling

De Africa Twin geeft je volledige controle. Een Inertial Measurement Unit (IMU) met zes assen ligt hiervoor aan de basis en monitort de motorfiets tijdens het remmen, het nemen van bochten en het acceleren. Dat zorgt voor vlijmscherpe controle over het 7-traps HSTC, de drie niveaus van Wheelie controle en het bochten-ABS. Vier standaard rijmodi - URBAN, TOUR, GRAVEL en OFFROAD - en twee volledig zelf instelbare USER-opties geven de mogelijkheid om de motorfiets in te stellen volgens jouw manier.

Honda Africa Twin

Dual Clutch Transmission (DCT)

De Africa Twin beschikt over een handgeschakelde versnellingsbak met zes versnellingen. Optioneel kies je voor het innovatieve DCT-systeem met zes versnellingen waardoor je zonder stress geniet van soepel, automatisch schakelen. Uiteraard beschik je ook dan over de mogelijkheid om bliksemsnel manueel te schakelen via de bediening aan de linkerstuurhelft. Zo schakel je wanneer je wil of houd je een versnelling vast tijdens het offroad rijden. Het DCT-systeem werd geoptimaliseerd voor gebruik bij lage snelheid in eerste en tweede versnellingen. En wanneer de weg ophoudt te bestaan reduceer je de koppelingsslip en verbeter je de grip en het gevoel op het achterwiel dankzij een eenvoudige druk op de G-switch (op het TFT-display).

EEN SPECIALE MOTORFIETS

Kijk even rond en kies je kleur.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kies jouw kleur

  GETUNEDE TWEECILINDER SOUNDTRACK

  Geef gas tot je nekharen overeind staan en laat de stoere grom los van de 2-in-1-uitlaat van de Africa Twin. Je bent er klaar voor (beste resultaat met hoofdtelefoon).

  Honda Africa Twin
  Honda Africa Twin
  Scrollen

  TWEE VERSCHILLENDE AFRICA TWINS

  Kies jouw nieuwe avontuur hier.

  Honda Africa Twin Adventure Sports beeld
  Honda Africa Twin beeld

  CRF1100L AFRICA TWIN

  CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS