Honda - Super Cub C125 - De wereld in beweging

WERELD IN BEWEGING

SUPER CUB C125

Scrollen

EENVOUDIG. SIMPEL. STIJLVOL.

De aantrekkingskracht van de Super Cub bleef altijd overeind.

Al meer dan 60 jaar lang zorgt de Super Cub voor eenvoudig en robuust transport, voor miljoenen mensen over de hele wereld. Ongevoelig voor trends en met geloofwaardigheid gestoeld op decennialange betrouwbaarheid legt hij steevast de lat op vlak van bruikbaarheid, zuinigheid en resolute duurzaamheid. De retro uitstraling is onmiskenbaar en authenticiteit stroomt doorheen elke moer en bout terwijl elk detail modern afgewerkt is. Het is dezelfde praktische scooter zoals je hem al jaar en dag kent. Met het gloednieuwe, luchtgekoelde motorblok ervaar je meer vermogen en een efficiënter benzineverbruik. Ook de ophanging is verbeterd en garandeert een soepele rijervaring.

EEN MACHINE VOOR HET LEVEN

Naar goede gewoonte is de Super Cub C125 opgebouwd rond de rijder.

Een rechtop rijpositie zorgt voor uitstekende zichtbaarheid rondom, het zadel is opgetrokken uit hoogwaardig en comfortabel urethaanschuim van hoge dichtheid en het stuur staat op rubber bevestigingspunten. Een nieuw, luchtgekoeld motorblok met benzine-injectie zorgt voor extra vermogen met een natuurlijke aflevering. En werd ook heel wat zuiniger. Net zoals op het allereerste model zorgt een automatische centrifugale koppeling ervoor dat de vierversnellingsbak comfortabel en soepel schakelt. Het stalen buizenframe, de telescopische voorvork, dubbele achterschokdempers (beiden met verbeterde vering) en 17 inch wielen uit gegoten aluminium met binnenbandloze banden garanderen een betrouwbare bediening. Volledige LED-verlichting en de Honda Smart Key voegen een premium afwerking toe. De standaard gemonteerde passagierszit maakt de Super Cub C125 extra flexibel.

Honda - Super Cub C125 - Uitstekende zichtbaarheid
Honda - Super Cub C125 - Betrouwbare bediening
Honda - Super Cub C125 - Een machine voor het leven
Honda - Super Cub C125 - Opgebouwd rond de rijder

TELETIJDMACHINE

Het resultaat van de droom van één ingenieur.

Soichiro Honda had het brandende verlangen om het leven van de mensen te verrijken met het plezier van mobiliteit. Zijn creatie, de Super Cub, doorstond de tand des tijds en de laatste 60 jaar werden er meer dan 100 miljoen geproduceerd. Zijn nuttige genialiteit is nog steeds de reden waarom je hem nog steeds ziet rijden in de Europese straten. De Super Cub C125 is een stijlvolle, eigentijdse evolutie van een revolutionaire machine die erg hard heeft gewerkt, voor erg veel mensen, voor een erg lange tijd.

Honda - Super Cub C125 - Teletijdmachine