Disclaimer - Afbeeldingen kunnen optionele accessoires bevatten die niet standaard worden meegeleverd.

XL750 Transalp op gravelpad met bergen in achtergrond.

De lokroep van de bergen

Een legendarische, avontuurlijke touringlegende is herboren. Zijn toonaangevend vermogen en ditto koppeling is verpakt in een chassis dat uiterst wendbaar is op de weg en stabiele controle biedt ernaast. De motorkap en windscherm werden ontwikkeld voor optimale aerodynamica en de beste windbescherming. Dankzij de geweldige zithouding kan je de hele dag comfortabel doorrijden. De nieuwe XL750 Transalp stelt slechts één vraag: Hoe ver wil jij gaan? 

XL750 Transalp op bergpas.

Vermogen en koppeling ingesteld op veelzijdigheid 

De voornaamste specificaties springen natuurlijk meteen in het oog. 67,5 kW vermogen en 75 Nm koppeling zijn dan ook knappe cijfers. Maar het is de manier waarop die 755 cc parallel twin met acht kleppen het vermogen aflevert dat pas écht opvallend is. Onze vortex luchtinlaattechnologie versterkt en versoepelt de respons in het lage en het middengebied. De cilinders zijn voorzien van een hoogwaardig coating die wrijving vermindert en het vermogen verhoogt bij hoge toeren. Dus, ben je op een zandweg, in de stad of op de open weg, alleen, met twee of volledig volgeladen: dit motorblok staat steevast afgesteld voor de veelzijdige prestaties die je nodig hebt.

XL750 Transalp op bergpas.

Authentiek en stevig gebouwd design

We ontwierpen de Transalp als de ideale partner voor al jouw avonturen - waar ze ook heen leiden. Met een doelgerichte uitstraling en robuuste bouw draagt deze motor geen grammetje te veel mee. Of je nu de stadsjungle wil trotseren, een stevige afstand over de snelweg moet overbruggen of doorheen eindeloze paden wil navigeren, de fijne afmetingen van deze middenklasser en zijn strakke aerodynamische motorkap bieden je alle vrijheid zonder in te boeten aan comfort. En natuurlijk is er ook het prachtige tricolore kleurenschema dat een hommage brengt aan de originele XL600V en zo de terugkeer van een icoon bekrachtigt.

XL750 Transalp op bergpas.

Van stadswijk tot bergpas

We bouwden deze motorfiets om kilometers mee te verslinden. Dus comfort - ook voor twee - is essentieel. Met een zadelhoogte van 850 mm en rijklaar gewicht van 209 kg is de Transalp zelfs stapvoets eenvoudig te gebruiken. De zithouding is ontspannen terwijl je toch rechtop zit. Zo heb je optimaal zicht en een natuurlijk aanvoelend comfort. Het kuipwerk en windscherm hebben compacte afmetingen en zorgen zo voor een uiterst functionele aerodynamica die de stabiliteit verbetert en windgeluid en turbulentie minimaliseert. 

XL750 Transalp op bergpas.

Aan jou de keuze

Vier vooringestelde rijmodi - Gravel, Sport, Standard en Rain - vergemakkelijken het rijden in alle omstandigheden. De modi beïnvloeden de vermogensafgifte, motorrem, tractiecontrole (Honda Selectable Torque Control of HSTC), wheeliecontrole en het ABS-interventieniveau. Via de User-modus kan je de parameters naar eigen voorkeur instellen en kan je ook het ABS achteraan uitschakelen voor gebruik offroad. De bediening gebeurt via het 5 inch TFT-display. Het Honda RoadSync system zorgt ervoor dat je verbonden blijft terwijl je onderweg bent. De volledige LED-verlichting is voorzien van een noodstopsignaal (Emergency Stop Signal of ESS) zodat achterliggers gewaarschuwd worden bij een bruusk remmanoeuvre. 

Sluiten

Sluiten

Transalp Red dot design awards

Red dot designprijzen - Transalp

De XL750 Transalp ontving de prestigieuze Red Dot Award voor zijn toegankelijke, betrouwbare en stoere design die de Adventure-spirit in iedereen aanwakkert. Klik op de link en ontdek meer.

Ontdek meer
Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Ross white Standaard
  • Matte Ballistic Black Standaard
  • Iridium Grey metallic Standaard
*

Kies hier jouw Transalp

XL750 Transalp uitgerust met het Rally Pack.
XL750 Transalp uitgerust met het Touring Pack.

Touring Pack - Baas in eigen stad

Rally Pack - Klaar voor het epische

XL750 Transalp tricolour rear ¾ on road.

Open Adventure Touring

Beleef het sensationele uitlaatgeluid van een krachtige tweecilinder dat weerkaatst doorheen de bergen.

Speaker icon
Honda Motorcycles Experience App met de XL750 Transalp

Honda Motorcycles Experience

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.