Forza 750 EARLY RISERS - FORZA RIDERS
Forza 750 EARLY RISERS - FORZA RIDERS

FORZA 750

EARLY RISERS - FORZA RIDERS

Scrollen

GEDURFDE ZET

Je kent Forza. Het is onze ultieme scooterfamilie. Uitgerust met de meest geavanceerde technologie, gegarandeerd een scherpe, sportieve rij-ervaring en gedefinieerd door een eigentijdse, opvallende stijl. En, om het aanbod helemaal compleet te maken, bouwden we de nieuwe Forza 750. Waar je ook moet zijn, binnen de stad of er buiten, voor zaken, ontspanning of plezier, de Forza 750 combineert een scherpe, strakke vorm met ware GT-luxe, comfort en gebruiksvriendelijkheid. Zijn verbluffende respons van de 745cc twin cilinder motor, remmen van topkwaliteit en hoogwaardige ophanging maken het kwalitatieve gevoel compleet.

VERRUIM JE COMFORTZONE

Deze megascooter is echt speciaal. Kijk even rond en kies je kleur.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kies je kleur

  ALTIJD VOORUIT

  Aangezien jij niet stilstaat doet de Forza 750 dat ook niet.

  We hebben deze scooter uitgerust met premium features die je toelaten om jouw leven te leiden op jouw manier. Blijf altijd verbonden via je smartphone en dankzij het levendige TFT-instrumentenpaneel. Je kan kiezen uit drie standaard rijmodi die je naar keuze kan aanpassen. De naadloze Dual Clutch Transmission (DCT) met zes versnellingen verzekert een soepele rit. En gedurende elke nanoseconde op de weg beheert het Honda Selectable Torque Control (HSTC) de grip op het achterwiel.

  Forza 750, altijd in beweging

  ONZE ULTIEME GT-SCOOTER

  De aanleiding was een ogenschijnlijk eenvoudige vraag. Wat is nodig om de ultieme GT-scooter te bouwen? Dus onderzochten we nauwkeurig elk detail over prestatie. En konden het antwoord voorleggen. Om te beginnen moet de scooter compact genoeg zijn om doorheen het verkeer te bewegen en gemakkelijk te parkeren zijn, maar toch comfortabel genoeg aanvoelen voor twee en over voldoende beenruimte voor de rijder beschikken. Voeg hier styling aan toe die de hoofden zal doen draaien, waar hij ook staat of gaat. Een aangename, sterke motor met voldoend vermogen is een must, net als een chassis dat de bediening optimaliseert en aerodynamica die ook op hoge snelheid fungeert. En aangezien het ook een vervoersmiddel is, moet het zijn dienst bewijzen voor de rijder met voldoende opbergruimte onder het zadel en een waaier aan handige details die het leven alleen maar beter maken. 

  Forza 750, rijder op de baan
  Forza 750, onze ultieme scooter

  De Forza 750 is het resultaat. En het is onze ultieme GT-scooter.

  VOEL DE VRIJHEID

  Vanzelfsprekend geeft motorrijden ons eindeloze vreugde.

  Maar als je ook andere zaken moet doen, connecteert het nieuwe Honda Smartphone Voice Control System (beschikbaar met Android™ en iOS™ toestellen) zich met je smartphone voor een eenvoudig beheer van navigatie, telefoontjes, berichten en muziek via het 5 inch TFT-instrumentenpaneel en de linkerstuurhelft.

  Tijd is kostbaar – maar de Smart Key zorgt voor een gestroomlijnde werking. Het bedient het sleutelloze ontstekingssysteem, stuurslot, benzineklepje en het zadel terwijl de sleutel gewoon in je broekzak blijft. Daarnaast opent en vergrendelt het de (optionele) Smart topkoffer.

  Natuurlijk loont het om gezien te worden. Dus we voegden een Emergency Stop Signal (ESS)-functie toe. Wanneer je hard remt, zullen de achterste richtingaanwijzers beginnen knipperen om weggebruikers achter je te waarschuwen. En de richtingaanwijzers schakelen ook automatisch uit, dus dat is nog iets waar je niet meer zelf aan hoeft te denken. Efficiënte LED-verlichting overal zorgt voor een duidelijke aanwezigheid op de weg en uitstekende zichtbaarheid.

  Forza 750 onderweg
  Forza 750, rijder en de oceaan
  Forza 750, tijd is kostbaar
  Forza 750 Smart Key

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt maakt nu deel uit van de app.

  Download voor iOS

  Download voor Android

  Forza 750, HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  MEER SCOOTERS