Disclaimer - De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en dat van vorig jaar.

Forza 750 driekwart vooraanzicht met rijder

ONZE ULTIEME GT-SCOOTER

De Forza 750 is volgepakt met geavanceerde technologie en zorgt voor een verfijnde sportieve rij-ervaring. Dat alles in de typische eigentijdse, verbluffende Forza-stijl. Waar je ook moet zijn, binnen of buiten de stad en voor zaken, plezier of ontspanning, de Forza 750 combineert een scherpe, strakke vorm met praktisch en luxueus GT-comfort.

Forza 750 stedelijke gebruiksvriendelijkheid met rijder

Ontworpen voor het leven

Dankzij zijn compacte afmetingen snijdt de Forza 750 door het drukke verkeer en parkeer je hem eenvoudig waar je wil. Tegelijkertijd is de scooter comfortabel voor twee en beschikt de bestuurder over meer dan voldoende beenruimte. Daarbovenop doet zijn design de hoofden draaien, waar je ook passeert. Een aangename, sterke motor met voldoende vermogen is een must, net als een chassis dat de bediening optimaliseert en aerodynamica die ook op hoge snelheid fungeert. De praktische opbergruimte van 22 l onder het zadel - voldoende om een integraalhelm op te bergen - beschikt ook over een UBS Type C-oplaadpunt. Een eenvoudig toegankelijk handschoenenkastje zorgt voor nog meer gebruiksgemak. De Forza 750 is de ideale motor voor elke dag.

Forza 750 stedelijke gebruiksvriendelijkheid met rijder

Jij staat niet stil. Dus doet de Forza 750 dat ook niet.

We hebben deze scooter uitgerust met premium features die je toelaten om jouw leven te leiden op jouw manier. Blijf altijd verbonden via je smartphone en dankzij het levendige 5 inch TFT-instrumentenpaneel.  Het Honda RoadSync-systeem (beschikbaar voor Android™- en iOS™-toestellen) verbindt met je smartphone voor eenvoudig beheer van turn-by-turn-navigatie, telefoontjes, berichten en muziek. De bediening gebeurt via het TFT-instrumentenpaneel en een knop aan de linkerstuurhelft.

Forza 750 stedelijke gebruiksvriendelijkheid met rijder

Gemaakt om je te helpen

Je kan kiezen uit drie standaard rijmodi die je naar keuze kan aanpassen. De USER-modus staat je toe om de motorkarakter en schakelgedrag van de Forza 750 naar eigen voorkeur aan te passen. Je kan kiezen tussen een handmatige versnellingsbak met zes versnellingen (met slipperkoppeling) of de unieke Dual Clutch Transmission (DCT) met zes versnellingen. Zo verlies je in geen geval die opwindende connectie met je motor. Voor complete controle werden de niveau's van het Honda Selectable Torque Control (HSTC) uitgebreid en de afstelling voor tractiebeheer verfijnd. Het noodstopsignaal (Emergency Stop Signal of ESS) treedt in werking wanneer je hard in de remmen gaat en waarschuwt zo andere weggebruikers achter je.

Forza 750 stedelijke gebruiksvriendelijkheid met rijder

Ongeëvenaarde prestaties

De Forza 750 zorgt voor instant acceleratie vanuit stilstand en beweegt soepel doorheen elke versnelling. Ook op de autostrade rijd je ontspannen mee met het verkeer. De Forza 750 produceert 43,1 kW piekvermogen en 69 Nm koppel. Bovendien is hij uiterst zuinig in verbruik. Een bereik van 370 km op één tank is mogelijk dankzij de benzinetank van 13,2 l. Voor A2-rijders is een conversie naar 35 kW mogelijk.

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matte Ballistic Black Standaard
  • Candy Chromosphere Red Standaard
  • Matte Jeans Blue Standaard
  • Iridium Grey Metallic Standaard
*
Honda Motorcycles Experience App met de Forza 750

Honda Motorcycles Experience

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.