Disclaimer - De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en van het model van vorig jaar.

CRF50F

De Start van het Avontuur

CRF50F


Honda's langstlopende offroadmodel. Met z'n sleutelbediende ontsteking, opent de CRF50F de deur naar eindeloze spanning en zinderende ervaringen voor beginnende jonge rijders.

Eenvoudig te starten, eenvoudig in gebruik en altijd plezierig. De CRF50F staat algemeen bekend als de originele minibike en de keuze bij uitstek voor beginnende rijders wereldwijd. Zijn omgekeerde voorvork, 49 cc motorblok, eenvoudige versnellingsbak met automatische koppeling en lage zadelhoogte maken letterlijk kinderspel van rijden met de CRF50F. De CRF is stevig en degelijk gebouwd met de vormgeving van een volwassen motor en nieuwe, sportieve graphics. Deze motor doet de plezierbarometer bij de kleinste familieleden binnen de kortste keer rood aanlopen - het rood van Honda.

Honda CRF50F

Controle vanaf de start

Elke jonge rijder heeft nood aan zelfvertrouwen vanaf de eerste dag. Dus maakten we van de CRF50F het ideale maatje voor de jongste rijder. Hij is eenvoudig te starten met een draai aan de sleutel en een druk op de knop. Hij is ook eenvoudig te rijden met een betrouwbare, sterke 420-ketting én eenvoudig weer af te remmen dankzij de krachtige trommelremmen voor- en achteraan.

Honda CRF50F

HRC-Kleurstelling en -Graphics

De CRF50F pakt uit met een opvallende nieuwe CRF-kleurstelling en stoere nieuwe graphics die Honda's offroadgenen extra in de verf zetten. Het betrouwbare luchtgekoelde motorblok wordt aangedreven door een onderhoudsvrije Capacitor Discharge Ignition (CDI-ontsteking). Geen beter startpunt dan dit.