Disclaimer - De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en van het model van vorig jaar.

Honda Forza 125, statisch op locatie

Sluit geen compromissen

Wil jij het beste van het beste? Dat kan. De Forza 125 is onze premium sportieve GT-scooter en heeft al wat je wil. Zoals een ongelofelijk zuinig eSP+-motorblok, een enorm bereik op één tankbeurt en de beste prestaties uit hun klasse, De Forza 125 zet de stad naar z'n hand. En is gemaakt om in jouw levenstijl te passen.

Honda Forza 125, actie op de weg

Vorm plus functie is gelijk aan Forza

De Forza 125 voert al sinds 2015 zijn klasse aan. Steevast zijn tijd vooruit dankzij een verfijnde uistraling - nu met een kuipwerk en koplampen zoals die van de Forza 750 - en GT-comfort voor twee, verpakt in een compact formaat dat eenvoudig door het stadsverkeer vloeit. En, even belangrijk, gemakkelijk te parkeren is. De aerodynamica van het gestroomlijnde koetswerk zorgt ervoor dat de druk op de rug van rijder vermindert, zodat ook langere ritten elke dag comfortabel blijven.

Honda Forza 125, actie op de weg

Gemaakt voor jouw levensstijl

Natuurlijk moet een scooter ook praktisch zijn, en niet enkel een knappe verschijning. Dankzij een grote opbergruimte onder het zadel - voldoende voor twee integraalhelmen - scoort de Forza 125 ook daar punten. Verder zorgt het elektronisch bediende windscherm voor meer bescherming of net voor een verfrissend briesje. In het handschoenenkastje, verwerkt in de kuip, vind je een handige USB Type C-oplaadpoort om je smartphone op te laden onderweg. Wil je meer vervoeren dan biedt de optionele 45 l Smart topkoffer de oplossing, bediend door dezelfde Smart Key als de scooter.

Honda Forza 125, actie op de weg

Minder tijdverlies door tanken, dat is slim

Het vloeistofgekoelde EURO5-compatibele eSP+-motorblok beschikt over heel wat benzinesparende features. Dankzij de ingebouwde lagewrijvingstechnologie krijgt de benzine-efficiëntie een boost zonder dat de prestaties eronder lijden. Dat zorgt ervoor dat de Forza 125 met zijn 11,7 liter benzinetank tot 491 km ver kan rijden op één tankbeurt. Verder zorgt start-stoptechnologie ervoor dat de motor na 3 seconden stilstand uitschakelt. Na een draai aan het hendel schiet de motor moeiteloos weer in werking. Goed voor het verbruik én het reduceert ook schadelijke uitstoot - altijd welkom in een stadsomgeving.

Honda Forza 125, actie op de weg

Altijd zelfzeker

Telkens je met je Forza 125 op pad bent doet hij al het werk voor jou. Honda Selectable Torque Control (HSTC) zorgt voor zelfvertrouwen en geeft het achterwiel de nodige grip in alle omstandigheden. Wanneer je een passagier of veel bagage vervoert, kan je de veervoorspanning achteraan aanpassen voor optimaal comfort. En aangezien we de uitstraling van deze scooter helemaal vernieuwen, geven we ook het dashboard een upgrade met een helder digitaal informatiescherm tussenin de premium analoge snelheidsmeter en toerenteller.

Sluiten

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matte Cynos Grey Metallic Standaard
  • Pearl Falcon Gray Standaard
  • Matte Pearl Pacific Blue Standaard
  • Pearl Siena Red Standaard
  • Matte Cynos Grey (Special edition) Standaard
*

Forza-familie

Onze ultieme scooterfamilie

We introduceerden de Forza 125 in 2015 als perfecte partner voor veeleisende Europese klanten die het maximale van hun scooter verwachten. Sindsdien zet hij steevast de toon in zijn klasse dankzij de compacte afmetingen, GT-comfort, heel wat opbergruimte, een sportief aanvoelende wegligging en een krachtig motorblok. Met een geüpdated kuipwerk en vernieuwde koplampen, geïnspireerd door het topmodel uit de reeks, de Forza 750 - en samen met de vernieuwde Forza 350 - maakt hij deel uit van onze ultieme Forza-familie.

Honda Forza-familie line-up.

Welke Forza past het best bij jou?

De wendbare Forza 125 of de nog veelzijdigere Forza 350, ideaal voor langere ritten - kies de scooter die het best bij je past.

Honda Forza 350, zijaanzicht statisch.
Honda Forza 125, zijaanzicht statisch.

Forza 125

Forza 350

Honda motorcycles experience app met de Forza 125.

Honda Motorcycles Experience

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.