Disclaimer - De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en van het model van vorig jaar.

Honda Forza 350 op middensteun met model

Het vermogen om verder te gaan

Als echte sportieve GT-scooter bundelt de Forza 350 krachtige motorprestaties, HSTC rijvertrouwen en een uitstekende benzine-efficiëntie in een gestroomlijnd design dat voorzien is van heel wat opslagruimte onder het zadel. En ook tijdens de drukste dagen blijf je onderweg verbonden met de wereld via het Honda Smartphone Voice Control System (HSVCs).

Honda Forza 350 voor trappen met model

Nieuw kuipwerk en verlichting zetten de toon

De Forza 350 legt de stijlvolle lat hoog als een vlot sculptuur van aerodynamische efficiëntie met een prachtige uitstraling. Het herstijlde kuipwerk vooraan, de LED-koplamp en het achterlicht - geïnspireerd door het topmodel uit de reeks, de Forza 750 - vloeien vlotjes in elkaar over. Het strakke geheel beïnvloedt de luchtstroom aan hoge snelheid waardoor de druk op de rug van de rijder vermindert, voor meer comfort onderweg. Kies daarbij voor windbescherming of net voor een verfrissende bries met een druk op de knop dankzij het elektronisch gestuurde scherm.

Honda Forza 350 voor trappen met model

Doe meer met meer

Met meer vermogen kan je ook meer doen met je dag. Verder gaan. Het luchtgekoelde motorblok met enkelvoudige bovenliggende nokkenas levert met 21,5 kW genoeg vermogen voor de snelweg. Het koppel van 31,5 Nm is dan weer uitstekend voor snelle acceleratie doorheen het stadsverkeer. Het is ook proper, EURO5-compatibel en afgesteld voor een vinnige respons via de uiterst soepele V-Mattic-transmissie. Je verliest ook minder tijd met tanken, want de Forza 350 brengt je tot wel 344 km ver op een volle tank.

Honda Forza 350 voor trappen met model

Ontworpen voor het leven

Het is een lichte en wendbare scooter, ontwikkeld voor het leven in en rond de stad. Nieuwe LED-koplampen zorgen voor doordringende zichtbaarheid ten opzichte van andere weggebruikers. Onder het zadel beschik je voldoende opslagruimte voor twee integraalhelmen. In het handschoenenkastje, verwerkt in de kuip, vind je een handige USB Type C-oplaadpoort om je toestel op te laden onderweg. Optioneel voeg je er de 45 l Smart topkoffer aan toe, bediend via de Smart Key. 

Honda Forza 350 voor trappen met model

Baas op de snelweg

In het prachtige nieuwe dashboard werd Honda Roadsync ingebouwd. Zo kan je jouw toestel verbinden en oproepen, berichten, muziek en navigatie beheren onderweg. De Smart Key doet exact wat het belooft - steek de sleutel gewoon in je zak en je kan vertrekken. Om je op weg te houden, monitort het Honda Selectable Torque Control (HSTC) voortdurend de grip op het achterwiel en wijzigt het de geleverde motorkoppeling wanneer nodig. Het is dat extra, onzichtbare element dat je meer vertrouwen geeft, in alle omstandigheden.

 

Sluiten

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matte Cynos Grey Metallic Standaard
  • Matte Pearl Cool White Standaard
  • Pearl Falcon Grey Standaard
  • Matte Pearl Pacific Blue Standaard
  • Pearl Nightstar Black Standaard
*

Een kracht om rekening mee te houden

Onze ultieme scooterfamilie.

We introduceerden de Forza 125 in 2015 als perfecte partner voor veeleisende Europese klanten die het maximale van hun scooter verwachten. Sindsdien zet hij steevast de toon in zijn klasse dankzij de compacte afmetingen, GT-comfort, heel wat opbergruimte, een sportief aanvoelende wegligging en een krachtig motorblok. Met een geüpdated kuipwerk en vernieuwde koplampen, geïnspireerd door het topmodel uit de reeks, de Forza 750 - en samen met de vernieuwde Forza 350 - maakt hij deel uit van onze ultieme Forza-familie.

Honda Forza-familie line-up

Welke Forza past het best bij jou?

De veelzijdige Forza 350 of de topklasse Forza 750? Kies de scooter die voor jou geschikt is.

Honda Forza 750 zijaanzicht studio
Honda Forza 350 zijaanzicht studio

Forza 350

Forza 750

Honda Motorcycles Experience app met de Forza 350

Honda Motorcycles Experience

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.