Sluiten

EEN VERHAAL VAN VORMGEVING

Motorfietsen zijn meer dan alleen een vervoersmiddel. Ze draaien rond menselijke connectie, ervaring en avontuur. Achter elke nieuwe motorfiets schuilt het werk van verschillende mensen. Dit is hun wereld. En dit is hun verhaal.

KAN JE NIET WACHTEN? REGISTREER JE EN ONTVANG UPDATES
Honda Hornet concept projectie

Ontwerpconcept

Luca Caruso, afdelingshoofd Planning

"Wij staan dicht bij onze klanten. Zij inspireren ons een pure, emotionele vormgeving na te streven. Het Hornet-concept focust zich op wendbaarheid, weerspiegeld door diens dynamische uitstraling."

Honda Hornet conceptschetsen

Ontwerpfilosofie

Paolo Cuccagna, directeur design

"Uitdagen en durven. Dat zijn de drijfveren waarmee we de harten van onze klanten willen bereiken. Puur plezier en eenvoud staan centraal bij onze ontwerpen."

Honda Hornet conceptschetsen

Ontwerpproces

Valerio Aiello, sectiemanager styling

"We keken eerbiedig naar het verleden van de Hornet en ontwikkelden een nieuwe, eigentijdse uitdrukking van technische schoonheid. Lijnen, hoeken en oppervlakken vloeien samen in compacte, elegante proporties."

Honda Hornet conceptschetsen

Uitvoeren van de vormgeving

Giovanni Dovis, Ontwerper

"Het hoofdsignatuur van het Hornet concept is de benzinetank, geïnspireerd door de vleugel van een horzel. Keurmerken van spanning en agressie zijn over de hele lijn terug te vinden en onderstrepen zijn onvervalste, prestatiegerichte intentie."

Honda Hornet conceptschetsen

Ontwikkelingsproces

Masatoshi Sato, Large Project Leader (LPL)

"We vertrekken vanuit verlangen. De passie om de limieten van wat mogelijk is te verleggen. Prestaties zijn vanzelfsprekend belangrijk voor een motorfiets. Maar uitstraling is dat ook. En welke gevoelens het opwerpt."

Iconische motorfiets

WENDBAARHEID

Iconsiche dynamiek

DYNAMIEK

Iconisch pluimgewicht

LICHTGEWICHT

Honda Hornet conceptschets opgehangen aan de muur.

Wees als eerste op de hoogte

De iconische Honda Hornet is klaar om opnieuw tevoorschijn te komen en een nieuwe generatie sportieve motorrijders te ontmoeten.