Disclaimer - De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en dat van vorig jaar.

Honda X-ADV - driekwartvooraanzicht van rechts, met bestuurder, tussen stad en bos, grijze motorfiets

OP DE RAND VAN HET ASFALT

Onze X-ADV loopt op kop. Deze SUV op twee wielen tart alle conventies door de capaciteiten en prestaties van een Adventure-motorfiets te combineren met het comfort, de handigheid en alledaags gebruiksgemak van een motorscooter.

X-ADV dynamisch vooraanzicht op de baan

Oneindig avontuur achter elke hoek

Een premium Urban explorer die in een oogwenk snelt van stadswijk naar offroadpad en weer terug. De X-ADV maakt van elke rit een unieke ervaring. Een stalen diamantframe in combinatie met de specifieke stuurgeometrie en ophanging met lange veerweg zorgt voor een lichte en wendbare wegligging. Het vernieuwde zadel zorgt ervoor dat je eenvoudiger aan de grond kan. Het nieuwe koetswerk benadrukt de robuuste stijl die de X-ADV typeert.

X-ADV dynamisch vooraanzicht op de baan

Ontworpen om je te helpen

Throttle by wire (TBW)-controle en vier standaard rijmodi optimaliseren de prestaties naargelang weersomstandigheden en terrein. De X-ADV is flexibel. Je kan de output en het karakter van de motor naar wens aanpassen, net zoals het Dual Clutch Transmission (DCT) schakelprogramma, het niveau van het Honda Selectable Torque Control (HSTC) en het ABS-niveau. In alle voor het asfalt geschikte rijmodi is het ABS-niveau hoog. In GRAVEL-modus is het ABS laag om efficiënt en consistent te kunnen remmen op losse oppervlakken. De richtingaanwijzers achteraan zijn uitgerust met het Emergency Stop Signal (ESS) dat de knipperlichten activeert wanneer je onverwacht hard in de remmen moet.

X-ADV dynamisch vooraanzicht op de baan

Ongeacht de ondergrond

Zowel de veervoorspanning als de uitgaande demping van de 41 mm cartrigde style Up Side Down (USD) voorvorken met lange veerweg zijn aanpasbaar. Het geheel absorbeert optimaal alle putten, zowel in afgeleefd asfalt als op ruwe zandpaden. De lichtgewicht aluminium swingarm heeft een monoschokdemper achteraan waarbij de veervoorspaning instelbaar is om ook optimale stuurbaarheid te behouden wanneer zwaar beladen. Het 17-inch voorwiel en 15-inch achterwiel beschikken over roestvrijstalen spaken en zorgen er mee voor dat de X-ADV het ruwste terrein de baas kan.

X-ADV dynamisch vooraanzicht op de baan

Blijf verbonden

Het TFT-kleurenscherm biedt intuïtieve controle. Je hebt nu ook toegang tot vele functies van je smartphone zoals turn-by-turn-navigatie, oproepen, berichten en muziek via Honda Roadsync (beschikbaar voor Android™- en iOS™-toestellen). Je blijft dus altijd en overal geconnecteerd. Via het scherm beheer je eenvoudig en snel de rijmodi. Bovendien kan je de getoonde informatie ook naar jouw voorkeur aanpassen.

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Matte Ballistic Black Metallic Standaard
  • Iridium Grey Metallic Standaard
  • Grand Prix Red Standaard
  • Puco Blue Standaard
*
Bekijk de Honda XADV in de app.

Honda Motorcycles Experience

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.