Honda X-ADV - driekwartvooraanzicht van rechts, met bestuurder, tussen stad en bos, grijze motorfiets
Honda X-ADV - driekwartvooraanzicht van rechts, met bestuurder, tussen stad en bos, grijze motorfiets

X-ADV

OP DE RAND VAN HET ASFALT

ONEINDIG AVONTUUR ACHTER ELKE HOEK

Onze X-ADV zette de eerste stap. Verbrak de regels. En leidde de weg. Deze SUV op tweewieler tart alle conventies door de capaciteiten en prestaties van een Adventure-motorfiets te combineren met het comfort, de handigheid en alledaags gebruiksgemak van een motorscooter. Deze premium Urban explorer snelt in een oogwenk van stadswijk naar offroadpad en weer terug en maakt van elke rit een unieke ervaring. En we maakten elk onderdeel beter.

EEN UNIEK ONTWERP

Kijk even rond en kies je kleur.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kies je kleur
  Scrollen

  UPGRADES VOOR NIEUWE HORIZONTEN

  We maakten de X-ADV nog veelzijdiger. Hij is klaar voor alles wat je er wil mee doen.

  Het frame is lichter, het hertekende zadel zorgt ervoor dat je eenvoudiger aan de grond kan en de nieuwe carrosserie benadrukt de robuuste stijl die de X-ADV typeert. Hij geeft je ook meer opbergruimte en een USB Type-C-oplader. De dubbele koplampen zijn voorzien van DRL-technologie voor hoge zichtbaarheid. Het TFT-scherm geeft je intuïtieve controle. Je hebt via het nieuwe Honda Smartphone Voice Control System nu ook toegang tot vele functies van je smartphone zoals navigatie, oproepen, berichten en muziek (beschikbaar voor Android™ of iOS™ toestellen). Je blijft dus altijd en overal geconnecteerd.

  Honda X-ADV - driekwart vooraanzicht rechts, met rijder in stadsstraat
  Honda X-ADV - driekwartvooraanzicht van rechts, met bestuurder, bosweg

  De motor in de toeren jagen is nu nog opwindender dankzij een hogere toerenlimiet en een groter vermogen uit de 745 cc twincilinder. Throttle by wire (TBW)-controle en vier standaard rijmodi optimaliseren de prestaties naargelang weersomstandigheden en terrein. De X-ADV is flexibel. Je kan de output en het karakter van de motor naar wens aanpassen, net zoals het Dual Clutch Transmission (DCT) schakelprogramma, het niveau van het Honda Selectable Torque Control (HSTC) en het ABS-niveau.

  VAARWEL ASFALT, HALLO OFFROAD

  Van soepel asfalt over ruige stadsstraten heen tot offroad. De X-ADV helpt je er doorheen.

  Honda X-ADV - grijze motor op bosweg
  Honda X-ADV - straatlocatie. grijze motor

  KRACHTPATSER

  Prestaties om van te genieten en een bediening die inspireert. Waar je ook rijdt.

  De tweecilindermotor is een compacte, forse krachtpatser. We weten welke avonturen je gepland hebt met je X-ADV. Dus hebben we twee kilogram gewicht kunnen schrappen en het piekvermogen doen stijgen naar 43,1 kW (met 69 Nm koppel) dankzij een herwerkte inlaat, nokkentiming en uitlaat. De vier rijmodi van het Throttle-by-wire-systeem bieden voldoende marge om nagenoeg alle terreinen aan te kunnen. Ze passen het motorvermogen, de motorrem, het ABS en de Dual Clutch Transmission aan naargelang de omstandigheden. Het Honda Selectable Torque Control-niveau werkt op drie niveaus en biedt een veel nauwkeurigere controle. Het past zich ook aan waar nodig. Alle rijmodi zijn eenvoudig te hanteren via het TFT-scherm en de bediening op de linkerstuurhelft. Met de USER-modus kan je het karakter van jouw X-ADV naar eigen voorkeur aanpassen.

  Het stalen diamantframe is gloednieuw. Het is sterker maar heeft exact dezelfde afmetingen als voordien. De stuurgeometrie en lange veerweg staan garant voor een soepele en wendbare bediening en geven een boost voor je zelfvertrouwen, waar je ook rijdt  De dubbele, radialgemonteerde vierzuigerremklauwen grijpen stevig in de remschijf. In alle rijmodi op de weg is het ABS-niveau hoog. Op GRAVEL-modus is het ABS laag om efficiënt en consistent te kunnen remmen op losse oppervlakken.

  Honda X-ADV, driekwart vooraanzicht, geparkeerd met rijder, grijze motor
  Honda X-ADV, driekwart vooraanzicht rechts, rijder staand op grijze motor, bosweg
  Honda X-ADV driekwartvooraanzicht van rechts, geparkeerd op parking, zonsondergang
  Honda X-ADV, driekwart vooraanzicht, met rijder, grijze motor, bosweg
  Bekijk de Honda X-ADV in de app.

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.