Honda SH150i, driekwart voor-/rechteraanzicht, met model
Honda SH150i, driekwart voor-/rechteraanzicht, met model

Genadeloze elegantie

Scrollen
Honda SH150i, linkeraanzicht, met motorrijder, rijdend in de stad
Honda SH150i, linkeraanzicht, met motorrijder, rijdend in de stad

HET LEVEN IS STERK IN BEWEGING MET ONZE NIEUWE SH150i

VOLLE KRACHT VOORUIT. BLIJF IN DE VOORHOEDE

Beste in zijn klasse.

Het moderne leven is, waar u ook woont, sterk in beweging. U moet zorgen dat u meekomt en voorop blijft. Net als onze prachtige, gloednieuwe SH150i. De favoriete scooter in Italië, met een perfecte balans tussen formaat, vermogen en wendbaarheid, is compleet gerestyled voor nog meer perfectie. Voor een snellere acceleratie en hogere maximumsnelheid hebben we hem voorzien van een geheel nieuwe, krachtigere en zuinigere 4V HSTC eSP+ motor. Een lichtgewicht nieuw frame biedt meer opbergruimte en het elegante ontwerp van de gloednieuwe stijl van SH150i heeft een trotse uitstraling.

Ultramoderne mobiliteit

Verbeterde rijkwaliteit dankzij een compleet nieuw ontwerp van de achtervering. Wilt u uw integraalhelm opbergen en ook nog wat ruimte overhouden? Geen probleem. Door gebruik van een nieuw stalen buisframe (met daarin een 7 liter tank onder de karakteristieke platte bodem) hebben we meer nuttige opbergruimte gecreëerd. Meer dan 50% extra: nog eens 10 liter erbij zorgt voor 28 liter opbergruimte onder het zadel. Een ingebouwde USB-oplader voegt nog meer gemak toe.

Honda SH150i, rechteraanzicht, met motorrijder, rijdend in de stad
Honda SH150i, vooraanzicht, ingezoomd op koplamp

Comfortabel rijden

Het aantrekkelijke LCD-dashboard is zeer overzichtelijk terwijl de volledige LED-verlichting precies dat premium detail is dat je mag verwachten. Voor nog meer gemak bedient het Honda Smart key-systeem ontsteking, zadel, benzinedop en het stuurslot vanuit je zak. Het bedient ook de optionele automatisch sluitende Smart Topbox. Voor de winter kun je ook kiezen voor extra bescherming tegen het weer zoals een windscherm en handkappen.

Honda SH150i, rechteraanzicht, geparkeerd

Oog voor detail

Bekijk de unieke kenmerken die het ontwerp van de SH150i naar het hoogste niveau hebben getild maar eens goed.

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Pearl Nightstar Black Standaard
  • Pearl Falcon Grey Standaard
  • Matte Pearl Cool White Standaard
  • Matte Pearl Pacific Blue Standaard
  • Matte Coal Black Metallic Standaard
  • Vetro Standaard
  • Matte Pearl Cool White (SE) Standaard
*

VERBETERDE DYNAMISCHE PRESTATIES

De nieuwe vloeistofgekoelde 4V eSP+ motor van de SH150i is sneller, slanker en schoner dan ooit tevoren.

Om ook op lange termijn te kunnen blijven genieten van de voordelen van de SH150i hebben we dit model voorzien van een nieuwe 156,9 cc, vloeistofgekoelde 4V viertakt eSP+ motor die meer vermogen (11,8 kW @ 8500 tpm) en koppel (14,2 Nm @ 6500 tpm) ontwikkelt dan zijn voorganger, het 2V-model. Acceleratie, vanuit stilstand en tijdens inhalen, is sneller dan voorheen en de topsnelheid ligt 5 km/h hoger. Zowel in de stad als op de snelweg biedt de SH150i vele voordelen.

Slank en schoon

Het brandstofverbruik (zonder ingeschakeld stop-/startsysteem) wordt verhoogd van 42,2 km/l bij de 2V eSP+ motor naar 43,5 km/l (WMTC-modus) bij de 4V eSP+ motor. Waardoor langere ritten nog plezieriger zijn. En even belangrijk voor het milieu is dat de motor voldoet aan de EURO5-norm: de toegestane limieten voor uitlaatemissies gespecificeerd door EURO5 zijn drastisch verlaagd in vergelijking met die van EURO4.

TECHNOLOGIE VAN HET STOP-/STARTSYSTEEM

ZET DE MOTOR RUSTIG UIT EN DE PARKEERLICHTEN AAN

Honda SH150i, ingezoomd op de linkerkant van het stuur
Honda SH150i, linkeraanzicht, geparkeerd
Honda SH150i, app-weergave.

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp je favoriete Honda zelf via de app Honda Motorcycles Europe. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt maakt nu deel uit van de app.