CB125R

Gestript voor de straat


De CB125R valt meteen op. Dankzij zijn efficiënte prestaties, rijdt hij even goed als hij er uit ziet. Zijn strakke ontwerp behoudt enkel het hoogstnoodzakelijke, wat zorgt voor een iconische uitstraling waarmee je opvalt in de massa. Uiterst gemakkelijk te rijden en boordevol moderne technologie, zodat ook kersverse A1-rijders vlijmscherpe controle kunnen ervaren.

Denk groots, denk stijlvol, denk krachtig

Als telg uit de Neo Sports Café Family maakt dit kleine broertje van de waanzinnige CB1000R meteen een statement. De vernieuwde CB125R combineert een gedurfd design met moderne features. Het stalen buizenframe en de ronde koplamp met kenmerkende sierrand zorgen voor een onmiskenbaar profiel. De complete LED-verlichting en het 5-inch TFT-kleurendisplay van de CB125R zorgen voor verfijnde meerwaarde.

En wat écht de aandacht opeist, dat zijn de geconcentreerde prestaties uit het 125 cc DOHC-motorblok. De precisie van de Showa SFF-BP USD voorvorkpoten zorgen daarbij voor een zachte rit en een aangenaam gevoel, zelfs over de meest afgeleefde straten.

 

De essentie van Neo Sports Café: de connectie tussen jou en je motorfiets.

De Neo Sports Café blinkt uit dankzij de elegante eenvoud van techniek. Zowel gedurfd als machtig mooi. Elk model kent een premium afwerking en gebruikt enkel en alleen kwaliteitsonderdelen. Minder is echt meer bij deze geüpdatete CB125R. Een 125 cc straatmotor opgetrokken uit doordachte lijnen, met opvallende LED-verlichting en kenmerkende vormen. Retro-minimalistisch design dat in het oog springt.

Gewaagde kleuren.

Sleep om te draaien
Aan het laden
  • Mat Cynos Gray Metallic Standaard
  • Reef Sea Blue Metallic Standaard
  • Pearl Cool White Standaard
  • Pearl Splendor Red Standaard
*