Offroad

Het plezier kan beginnen.

Honda CRF450R en CRF450R 50th Anniversary
Honda CRF250R offroad op circuit

Totale Toewijding

Onze offroadmotorfietsen behoren tot de wereldklasse. Ze zijn voorzien van innovatieve en toonaangevende technologie - zodat jij een hoger niveau kan bereiken. Jarenlange race-ervaring en ontwikkeling zijn onbetaalbaar. Daardoor hebben wij een voorsprong op de concurrentie. Het zit in ons bloed Wij stoppen nooit. De wereld van motorcross beweegt snel. Het vergt toewijding om aan de leiding te blijven. Honda smijt zich 100%, de rest is aan jou.

Het nieuwe design, motorontwerp, ergonomie, massacentralisatie en - ontzettend belangrijk - vering zijn ontwikkeld uit talloze jaren ervaring in de modder. Het resultaat: perfecte, onberispelijke machines. Van MX-competitiemachines tot onze motoren voor junioren: je bent zeker van de kwaliteit. Tot de allerlaatste bout.

Honda CRF50F en CRF450R op offroadcircuit

Off Road Experience Days

Wil jij je offroadvaardigheden verbeteren? Volg dan een opleiding van topniveau met een van onze gerenommeerde instructeurs Motocross en Enduro. Het maakt niet uit of je nog nooit met een crossmotor hebt gereden of een doorwinterd rijder bent en je vaardigheden wil aanscherpen: het wordt steevast een onvergetelijke dag.

CRF250R

Sluiten

Honda CRF Offroad aanbod

Vind uw perfecte motorfiets

Elke Honda heeft zijn eigen persoonlijkheid. Net zoals ook jij die hebt. Welk model past het best bij jou?