CB650R
Neo Sports Café

SENSATIE OP HET EERSTE GEZICHT.

 
CB650R Neo Sports Café, rechterkant, met motorrijder in de stad, in het donker.
CB650R Neo Sports Café, rechterkant, met motorrijder in de stad, in het donker.

Elke dag is een reis. Start jouw avontuur vandaag nog met de CB650R. De unieke prestaties van een rauwe, sportieve street fighter met de back-to-basics styling van een Neo Sports Café. De CB650R - geüpdated op vlak van stijl, ophanging en uitrusting - is klaar om je mee te nemen op een onvergetelijk stadsavontuur.

VIERCILINDER SOUNDTRACK

Laat de motor weerklinken en hoor de CB650R brullend tot leven komen. Sluit je ogen en luister naar de fijnzinnig afgestemde symfonie van de vier-in-lijn die echoot doorheen de golvende uitlaatpijpen en compacte demper. Je bent klaar om de weg te overheersen (beste luisterervaring met een hoofdtelefoon).

Oog voor detail

Ontdek de unieke eigenschappen van de CB650R.

MINDER = MEER

Weinig poespas, veel motorfiets.

De CB650R is opgetrokken uit een gestroomlijnd design om jouw verfijnde urban stijl aan te vullen. Het ultracompacte krachtige uiterlijk weerspiegelt het retro-minimalisme van de CB1000R Neo Sports Café. Het combineert golvende lijnen met strakke hoeken en oogt nu nog dynamischer dankzij de geslepen zijpanelen en de strakke nummerplaathouder. De CB650R geeft je wel degelijk meer voor minder.

ONWEERSTAANBARE TECHNIEK

Gebouwd om in actie te komen. En van te genieten.

De DOHC vier-in-lijnmotor met 16 kleppen van de CB650R is gebouwd om in actie te komen. Snelle en korte versnellingsopstelling en de vlotte krachtsdosering levert opwindende acceleratie - en dan zwijgen we nog over het opzwepende gebrul wanneer je in toeren klimt. Het is verslavend. De assist/slipperkoppeling vergemakkelijkt het opschakelen en helpt bij hard terugschakelen, terwijl de Honda Selectable Torque Control (HSTC) zorgt voor grip aan het achterwiel, zodat je je kunt blijven concentreren op het snellere bochtenwerk. Het is een technisch meesterwerk. Geniet ervan.

CB650R Neo Sports Café, rechterkant, ingezoomd op motor en voorwiel, studiobeeld
Honda CB650R Neo Sports Café, ingezoomd op uitlaat, studiobeeld
CB650R Neo Sports Café, driekwart rechtervooraanzicht met motorrijder, in de stad, in het donker
CB650R Neo Sports Café, vooraanzicht, ingezoomd op voorlicht, in de stad, in het donker

VOLLEDIG UITGERUST

Alles wat je nodig hebt. Niets dat je in de weg staat.

Een premium motorfiets verdient premium uitrusting. Het volledige LED-verlichtingssysteem voegt een verfijnd, eigentijds kantje toe en de karakteristikeke cirkelvormige koplamp projecteert een doordringende blauwgetinte lichtstraal. Nieuw is de USB-aansluiting onder het zadel om jouw apparaten op te laden en ook het instrumentendisplay werd vernieuwd met verbeterde helderheid en een scherp LCD-scherm met een versnellings- en schakelindicator.

CB650R Neo Sports Café, vooraanzicht, ingezoomd op cockpit

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Eeen catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS

Download voor Android

Honda Motorcycles Europe app