Close

CB650R
Neo Sports Café

SENSATIE OP HET EERSTE ZICHT.

 

Elke dag is een avontuur. Start jouw avontuur vandaag nog met de nieuwe CB650R. Met de opvallende kracht van een pure street fighter en een Neo Sports Café styling, wordt de CB650R je reisgenoot voor onvergetelijke urban avonturen.

VIERCILINDERSOUNDTRACK

Ga naar een hoger toerental en hoor de CB650R brullen. Sluit je ogen en luister even naar de fijn afgestemde viercilinderlijnsymfonie uit de golvende uitlaatpijpen en de compacte demper. Je bent nu klaar om te heersen over de weg. (optimaal geluid met koptelefoon)

Oog voor detail

Deze unieke kenmerken maken de CB650R zo legendarisch.

LESS IS MORE

Weinig tamtam, veel motorfiets.

De nieuwe CB650R biedt een strak, gestroomlijnd design volledig aangepast aan een gesofisticeerde urban stijl. Het ultracompacte power design van de motorfiets is gebaseerd op het retro-minimalisme van de CB1000R Neo Sports Café, maar met 5kg minder gewicht. De combinatie van gebogen lijnen met strakke hoeken wordt afgerond met een opvallende LED-koplamp. Bij de CB650R is less echt wel more.

ONWEERSTAANBARE ENGINEERING

Gebouwd voor doelbewust en ontspannen rijden.

Als je een motorfiets koopt, wil je meteen rijden. Je wilt genieten. En je wilt je grenzen verleggen. De DOHC viercilinderlijnmotor met 16 kleppen van de CB650R is niet gebouwd om stil te blijven staan. Het is het toppunt van techniek. Gemaakt om te genieten.

CB650R Neo Sports Café, rechterkant, ingezoomd op motor en voorwiel
CB650R Neo Sports Café, ingezoomd op de uitlaat
CB650R Neo Sports Café, driekwartrechtervooraanzicht met motorrijder, in de stad, in het donker
CB650R Neo Sports Café, vooraanzicht, ingezoomd op voorlicht, in de stad, in het donker

VOLLEDIG UITGERUST

Alles wat je nodig hebt. Niets dat je hindert.

Een topmotorfiets heeft een topuitrusting nodig. De volledige LED-verlichting geeft de nieuwe CB650R een gesofisticeerde, moderne look. De opvallende ronde koplamp levert een intense, blauw gekleurde straal. De motorfiets is uitgerust met een digitaal LCD-dashboard met een versnellings- en shiftindicator.

CB650R Neo Sports Café, vooraanzicht, ingezoomd op cockpit