Close

NC750X

Brutaal en gedurfd

De NC750X zit boordevol krachtige nieuwe ontwerpelementen en biedt verbeterde prestaties. De motorfiets is voorzien van een verfijnde 750 cc motor, wielophanging met een lange veerweg en de gebruiksvriendelijke Dual Clutch Transmission, alles om het avontuur onbevreesd tegemoet te rijden.

Scrollen

Avontuur is een mindset

NC750X

Wat ligt er voorbij die helling? Om die hoek? Achter die heuvel? Als je nieuwsgierig bent, doet de NC750X de rest.

De wereld wacht op je

De NC750X laat je het onbekende ontdekken.

De NC750X heeft een compact, robuust ontwerp en prestatiekenmerken waardoor je comfortabel en in stijl op weg gaat. Met een hoge rijpositie voor subliem zicht, een soepele handling en koppelrijke prestaties is dit de perfecte reisgenoot - waar je ook naartoe gaat. En dankzij het indrukwekkende brandstofverbruik en de Euro 4-compatibiliteit (C0₂-emissie van 81 g/km) bereik je die bestemming ook nog eens met maximale efficiency.

NC750X op de weg

Multifunctioneel LCD

Breng het dashboard van de NC750X tot leven met levendige kleuren die reageren op je rit.

Naast de gebruikelijke informatie als brandstofverbruik, temperatuur van de handvatverwarming en snelheid, houdt het negatieve LCD-dashboard van de NC750X je op de hoogte van de prestaties van je motor met behulp van intuïtieve gekleurde lampjes.

Vijf instellingen om uit te kiezen

Het dashboard heeft vijf verschillende modi: DCT, Gear, Rev, Eco en Shift – elk met hun eigen set kleuren die overeenkomen met de prestaties van de motorfiets. Dit betekent dat je met slechts een korte blik op het dashboard kunt zien in welke versnelling je rijdt, wat het toerental is en zelfs hoe efficiënt je rijdt.

NC750X en rijder

Het LCD-dashboard houdt je met een oogopslag op de hoogte, zodat je je ogen veilig op de weg kunt houden.

Honda NC750X Negatief LCD instrumentenpaneel

Kleur op maat

Met de extra gebruikersinstellingen personaliseer je het dashboard met een kleur van jouw keuze.

Geniet van het rijden

Geniet van de omgeving terwijl de unieke Dual Clutch Transmission (DCT) van de NC750X voor je schakelt.

DCT zorgt ervoor dat de NC750X extreem vloeiende schakelovergangen maakt zonder ook maar de kleinste hapering. Zo rijd je heerlijk comfortabel naar je werk of tijdens een leuk weekendje weg. Er zijn drie verschillende modi voor verschillende omgevingen, zoals de dynamische S-modus (Sport) die een pittige rijstijl biedt met één druk op de knop.

NC750X die op de weg wordt gereden met een passagier

Met de S-modus ondergaat je NC750S een ware transformatie: extra sportprestaties met drie verschillende schakelpatronen van kracht, krachtiger tot waanzinnig: S1, S2 en S3.

NC750X die op de weg rijdt

De eerste automatische instelling is de D-modus; die biedt de beste balans tussen zuinig rijden en toercomfort.

Totale controle

Het nieuwe DCT-systeem bevat ook hellingdetectie, die het schakelen automatisch aanpast aan de hellingshoek. Dit betekent dat je altijd het juiste koppel krijgt op steile klimmetjes en een betere controle over de motor tijdens steile afdalingen.

Vooraanzicht van de Honda NC750X

Schakel in de Standard Manual Mode via de flippers op het stuur voor maximale controle over de motorfiets.