Honda CBR1000RR-R Fireblade driekwart vooraanzicht rechts met rijder op landweg rode motor
Honda CBR1000RR-R Fireblade driekwart vooraanzicht rechts met rijder op landweg rode motor

PRESTATIEVOORDEEL

OP HET SCHERPST VAN DE SNEDE

De CBR1000RR-R Fireblade is een motorfiets gemaakt voor pure prestaties op het circuit. Een hoger toerenbereik en een verbluffend piekvermogen. Scherpere wendbaarheid en remmen. Geavanceerde elektronica voor complete controle op het scherpst van de snede. En aerodynamica die het geheel versterkt.

JAAG DE RODE ZONE NA

Ontketen onze MotoGP-motortechnologie met de inline-viercilindermotor en ervaar de sensationele brul uit de Akrapovic uitlaatdemper in de rode zone.

Honda CBR1000RR-R Fireblade front side with rider on countryside road red bike
Honda CBR1000RR-R Fireblade front side with rider on countryside road red bike
Scrollen

GEBOUWD VOOR PRECISIEWERK

Neem even een kijkje naar de Fireblade en kies jouw kleur.
Sleep om te draaien Sleep om te draaien
Zoom Zoom
Rotate Rotate
Knijp om te zoomen Knijp om te zoomen
Kies jouw kleur

  DE TWEEDE PLAATS BESTAAT NIET VOOR JOU

  Voor ons is het hetzelfde. Daarom begonnen we met racen vroeg in de jaren 60 en doen we dat nog steeds tot op de dag van vandaag.

  Competitie is altijd uitdagend, maar het is ook de motor voor verbetering. Het verhoogt het niveau. Het jouwe. Het onze. Het is helemaal gericht op dat ene moment van complete perfectie. En het leidde tot het ontstaan van de CBR1000RR-R Fireblade. We moesten niet van nul beginnen, want onze RC213V MotoGP-machine en diens straatlegale broertje, de RC213V-S, vormden de technologische vertrekpunten. We konden rekenen op onze aanzienlijke MotoGP-ervaring om een koetswerk te ontwikkelen dat luchtweerstand omzeilt en tegelijkertijd wendbaarheid op hoge snelheid verbetert dankzij winglets die de remstabiliteit verbeteren en het voorwiel aan de grond houden. De CBR1000RR-R is gemaakt om te strijden. Met elk voordeel.

  Honda CBR1000RR-R, Fireblade driekwart vooraanzicht rechts, geparkeerd op circuit, zwarte motor.

  TWEE VERSCHILLENDE FIREBLADES

  Honda CBR1000RR-R SP Fireblade linkerzijde, studiobeeld
  Honda CBR1000RR-R Fireblade linkerzijde, studiobeeld

  CBR1000RR-R

  CBR1000RR-R SP

  DRIJVENDE KRACHT

  Features van raceniveau zetten de Fireblade voor op al de rest.

  De CBR1000RR-R is uitgerust met elektronica zoals een Inertial Measurement Unit (IMU) op zes assen, Honda Selectable Torque Control op negen niveaus en instelbare Launch Control. Het gehoonde, verfijnde chassis bestaat uit een aluminium diamantframe en een swingarm gebaseerd op die van de RC213V-S, volledige Showa-ophanging, HESD op drie niveaus en Nissin voorremklauwen. De hoogtoerige viercilinder lijnmotor toont veel overeenkomsten met racemotoren. Met exact 999,9 cc deelt het vloeistofgekoelde DOCH-design zijn boring en slag met de RC213V-S. Het beschikt ook over een semi nokkenastandwielstelsel en titanium drijfstangen.

  Honda CBR1000RR-R Fireblade voorzijde focus op voorkant motorfiets
  Honda CBR1000RR-R Fireblade driekwart vooraanzicht rechts geparkeerd op landweg rode motor
  Honda CBR1000RR-R Fireblade linkerzijde geparkeerd op landweg rode motor
  Honda CBR1000RR-R Fireblade, driekwart linkervooraanzicht focus op Honda logo

  HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

  Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt maakt nu deel uit van de app.

  Download voor iOS

  Download voor Android

  CBR1000RR-R Fireblade HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE