CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS.

OP EN TOP ESCAPISME.

Honda Africa Twin Adventure Sports, driekwart linkervooraanzicht, rijdend op een weg door een woestijnlandschap
Honda Africa Twin Adventure Sports, driekwart linkervooraanzicht, rijdend op een weg door een woestijnlandschap

ALTIJD WEER NAAR DIE BLAUWE HEMEL.

Zie je de volgende horizon, onder die prachtige kobaltblauwe hemel? Natuurlijk! Maar jij kijkt al verder. Wat ligt er achter die horizon? En achter de volgende horizon? We kennen dat gevoel. Daarom hebben we de Africa Twin Adventure Sports gebouwd: klaar om de wereld rond te touren met geavanceerde technologie en hoogwaardige functies.

KARAKTERISTIEKE TWEECILINDER SOUNDTRACK.

Geniet van het steeds veranderende landschap met het beste achtergrondgeluid voor avontuurlijke tochten: een evocatieve tweecilindermotor op maximaal volume (best met koptelefoon).

Scrollen

OOG VOOR DETAIL.

Werp een blik op de unieke kenmerken die de Africa Twin Adventure Sports zo speciaal maken.

MAAK LANGE TOCHTEN MET JE ADVENTURE.

Als je de hele dag in het zadel zit, elke dag opnieuw, kunnen de kleinste ongemakken heel vervelend worden.

Bij het ontwerpen van de Africa Twin Adventure Sports hebben we veel aandacht besteed aan het comfort. Een grote brandstoftank minimaliseert het aantal benzinestops. De beschermende frontkuip zorgt voor een betere bescherming tegen de wind, en het in hoogde verstelbare scherm beperkt het schudden van de helm. En om de veiligheid te verbeteren, zijn de nieuwe dubbele LED koplampen voorzien van een dagrijverlichting (DRL) voor een consistente zichtbaarheid overdag. Ze bieden ook een bochtenverlichting die automatisch de dode hoeken in bochten verlicht in functie van de snelheid en van de hellingshoek. In de verwarmde handgrepen heb je nooit koude handen, terwijl de cruisecontrol de lange ritten comfortabeler maakt. Er is ook een ACC oplaadaansluiting voorzien. De tubeless banden zijn onderweg gemakkelijk te herstellen.

Honda Africa Twin Adventure Sports, driekwart rechtervooraanzicht, rijdend op een onverharde weg door een woestijnlandschap

VOLLEDIG GEPAKT VOOR DE LANGE AFSTANDEN.

Tijd om te verkennen? Er bestaat geen betere partner voor je reizen naar om het even welke bestemming.

We hebben de Africa Twin Adventure Sports uitgerust met praktische voorzieningen voor lange tochten. Voor echt lange tochten. De motorfiets zit ook boordevol technologie die je onderweg zal helpen. Zoals de Africa Twin heeft deze motorfiets vier vooraf ingestelde rijmodi en twee aanpasbare gebruikersmodi, dynamische Inertial Measurement Unit (IMU) Control, HSTC, Cornering ABS en Wheelie Control, allemaal eenvoudig te regelen via het TFT-touchscreen. Apple CarPlay® en Bluetooth connectiviteit liggen ook binnen handbereik.

Optional SHOWA EERAophanging

Bij de keuze van je nieuwe Africa Twin Adventure Sports moet je misschien rekening houden met het feit dat lange ritten je op een minder comfortabele weg kunnen brengen. Daarom is een optionele elektronische rij-afstelling van Showa (Showa EERA) beschikbaar voor een optimale instelling van de ophanging in alle mogelijke omstandigheden. Drie vooraf ingestelde modi dekken alle scenario's tussen touring, stad en offroad rijden. De achterste veervoorspanning kan ook elektronisch en bij stilstand worden aangepast aan de lading, zowel voor een solorit als voor een tocht met passagier en bagage.

Honda Africa Twin Adventure Sports, zoom op voorophanging

Optionele SHOWA EERA™ ophanging

Honda Africa Twin Adventure Sports, luchtopname, driekwart linkervooraanzicht, rijdend op een weg door een woestijnlandschap

Optionele Dual Clutch Transmission

Optionele Dual Clutch Transmission

Onze optionele Dual Clutch Transmission (DCT) met zes versnellingen is uniek. Het systeem geeft je de keuze tussen automatische en manueel schakelen en is uitgerust met een G switch (te bedienen via het TFT-touchscreen) die bij offroaden het slippen van de koppeling tijdens het schakelen beperkt om het achterwiel een meer directe aandrijving te geven.

Honda Africa Twin Adventure sporten, rechterkant, rijdend op een onverharde weg door een woestijnlandschap

Twee verschillende Africa Twins

Allebei klaar voor het avontuur. Kies hier de jouwe.

Honda Africa Twin in de studio, rechterkant
Honda Africa Twin Adventure Sports, in de studio, rechterkant

Africa Twin Adventure Sports

Africa Twin

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp je favoriete Honda zelf via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS

Download voor Android

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE