Close

CRF1000L Africa Twin

Dit is True Adventure

Het is niet de vraag hoe ver jouw Honda kan gaan. Het gaat erom hoe ver jij hem wilt laten gaan.

Scrollen

Logo van Africa Twin

De wereld wacht

Waar ga je heen? Wat ga je doen?

Geboren in de fabriek, opgegroeid in de wildernis

Voor sommige fabrikanten was het overleven van de slopende Dakar Rally al een sportieve overwinning op zich. Wij gingen voor de echte overwinning.

Gedreven tot het uiterste

Alles wat we leerden van de zware Dakar Rally hebben we in elke incarnatie van de Africa Twin gestopt.

De NXR750 was gemaakt om de specifieke beproeving van de woestijn te kunnen doorstaan. Bij extreme temperaturen, die schommelden tussen waarden onder nul 's nachts en een immense 50 ℃ in de middag, moest de motorfiets de strijd aangaan met woestijn, rotsen, stof en savanne – op brandstof die vervuild was door het vele stof.

De Endurance-stamboom van onze Dakar Rally-kampioen leeft niet alleen voort in de nieuwe Africa Twin, maar in alle Adventure motorfietsen die we maken.

Destijds definieerde de originele Africa Twin een nieuwe klasse van avontuurlijke motorfietsen. Vandaag is hij een icoon.

Treed buiten de gebaande paden

Tassen gepakt, motorfiets gereed. Op zoek naar avontuur? De beste manier om dit te vinden is je intuïtie te volgen.

Leef de droom

Ga op pad met je motorfiets.

Achter het stuur van een motorfiets beleef je een vrijheid die nergens mee te vergelijken is. Honda motorrijders hebben die vrijheid gebruikt om de meest exotische, de verste en de prachtigste plekken ter wereld te verkennen – en dat met slechts twee wielen en een droom.

motorfiets naast sneeuwlandschap
motorrijder die water drinkt
stormachtig landschap met zonsondergang

Deel jouw reis

Laat ons zien wat je hebt beleefd en krijg een plaatsje in onze fotogalerij. Tweet jouw avontuurlijke foto's met #TrueAdventure.

aanduiding afbeelding met upload uploadafmetingen

Maak jouw eigen avontuur

motorrijder op zandweg

Onvergetelijke ontdekkingstochten of weekendjes weg – ons aanbod van offroad motorfietsen is voor zowel beginners als professionals.

Je bent op pad. Op de open weg, met de wind in je gezicht. Op weg naar een andere plek, naar een nieuwe ervaring. Dat kan gewoon in je eigen stad zijn – maar ook op een compleet ander continent. Wat het ook wordt en wie je ook bent, er is altijd een Honda Adventure motorfiets die bij je past.

motorrijder die vooruit kijkt