CBR650R

ONTDEK EEN GRENZELOZE OMGEVING:
JOUW PASSIE.

 
CBR650R, driekwart rechtervooraanzicht, met motorrijder op het circuit
CBR650R, driekwart rechtervooraanzicht, met motorrijder op het circuit

Dit is een motorfiets voor echte competitiebeesten. De CBR650R kreeg upgrades op vlak van ophanging, uitrusting en stijl. Het resultaat van z'n geavanceerde aerodynamische vormgegeving is een ultrascherpe machine die focust op sportieve prestaties, opwindende kracht en uitzonderlijk koppel. Ontdek een grenzeloze omgeving: Jouw passie.

HET GELUID VAN KRACHT

De weg is helemaal vrij en oneindig lang. Je start de motor. Het unieke geluid van de perfect gestemde viercilinder symfonie grijpt je meteen aan. De hoek van de demper werd zodanig ontworpen om rechtstreeks overspoeld te worden door het gebrul van je CBR650R. Een meeslepende geluidservaring die enkel een vier-in-lijnmotor kan opwekken. Je bent klaar voor de reis. Jouw reis (beste luisterervaring met hoofdtelefoon).

OOG VOOR DETAIL

Neem een kijkje naar de unieke kenmerken die CBR650R zo'n indrukwekkende performer maken.

DE R IN CBR

Geboren op het circuit, opvallende verschijning op de weg.

De CBR650R heeft zijn race-DNA uitgediept om agressieve wegprestaties te realiseren. De voetsteunen en het stuur bieden een optimale zitpositie waardoor je soepel kan bewegen op de machine en zo de perfecte bochtenbalans vindt wanneer je de spannendste wegen aanvalt. De voorband staat perfect in balans zodat je nauwkeurig de bocht kan aansnijden, terwijl de achterkant voor enorme grip zorgt. Vooraan vervolledigen de doordringende dubbele LED-koplampen het strakke kuipwerk. Het sportieve zadel en de herontworpen, slanke zijpanelen sluiten er naadloos bij aan. Zelfs de kentekenplaathouder werd strakker herstyled. En het opzwepende gebrul uit de uitlaat doet je haren rechtop staan wanneer je de rode zone opzoekt.

EEN OPWINDENDE RUSH NAAR DE RODE ZONE

Dat is nu eenmaal wat we doen. Viercilinderkracht op zijn best.

Enkele harde feiten. Met de inline viercilinder DOHC-motor met 16 kleppen onder de CBR650R heb je een rode zone bij 12.000 en 70 kW en 64 Nm om mee te spelen. Dat is heel wat speeltijd. Bovendien staat deze motor bovenaan zijn klasse met een indrukwekkende power-to-weight ratio oftewel vermogen-gewichtsverhouding. Maar als je net begint met rijden is er via de Honda-dealers ook een eenvoudige omschakeling mogelijk om de motor geschikt te maken voor een A2-rijbewijs. De assist/slipperkoppeling maakt opschakelen eenvoudig en helpt bij hard afschakelen. Het Honda Selectable Torque Control (HSTC) zorgt dan weer voor grip aan het achterwiel zodat jouw aandacht volledig kan gaan naar het perfect aansnijden van elke bocht. En het blok voldoet aan de EURO5-normen dankzij aanpassingen in het uitlaatsysteem en de demper zonder dat het daarbij een fractie van zijn prestaties verliest.

CBR650R, studiobeeld, zoom op motor
CBR650R, studio foto, zoom op achterwiel
CBR650R, driekwart rechtervooraanzicht, met motorrijder op het circuit
CBR650R, studio foto, focus op uitlaatpijp

KWALITEITSUITRUSTING

Verbluffende prestaties vergen verbluffende specificaties.

De CBR650R is uniek in z'n klasse. Als een ware sportieve middenklasser heeft hij de eigenschappen om recht op zijn doel af te gaan. Ook de dubbele LED-koplamp met nieuwe reflectoren zijn onderdeel van het lenige, wendbare en door snelheid geïnspireerde design. Ze zorgen voor een nog doordringendere blik en zetten de agressieve hoeken van de motorfiets nog meer in de verf. Het clip-on stuur staat onder de bovenste kroonplaat voor complete beheersbaarheid en maakt het LCD-instrumentenpaneel nog beter afleesbaar. En omdat het onvermijdelijk is dat het echte leven soms jouw rit zal verstoren, bevindt er zich nu ook een USB-laadpoort onder het zadel.

CBR650R, driekwart rechtervooraanzicht, circuitfoto

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Creëer je favoriete Honda eigenhandig via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Eeen catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal maakt nu deel uit van de app, met een videogallerij om van te genieten.

Download voor iOS

Download voor Android

Honda Motorcycles Europe app