Jouw Honda garantie

Je krijgt standaard vijf jaar garantie op je nieuwe Honda motorfiets of scooter. Je hebt een onbeperkt aantal kilometers lang garantie op materiaal- en productiefouten.

Zicht over de schouder van de motorrijder, van motorfietsinstrumenten, stuur en de weg voor (locatie).

Je bent gedekt

Je vindt onze volledige garantievoorwaarden in het service- en garantieboekje dat je bij je nieuwe motorfiets kreeg. 

Rijden in Europa


Al onze scooters en motorfietsen voor op de weg hebben een Europese garantie. Als je in Europa aan het reizen bent, raden we je aan altijd je service- en garantieboekje mee te nemen. Hierin staan al onze Honda distributeurs, en zij kennen alle Honda's van binnen en van buiten. 


Honda garantie op originele accessoires

Met onze originele accessoires weet je zeker dat je de voordelen geniet van exacte fabrieksspecificaties. Dat betekent dat je een precieze pasvorm, een superieure werking en een geïntegreerd design kunt verwachten.

Op een origineel Honda accessoire, gemonteerd door je Honda dealer (bij de eerste registratie op het moment van de inspectie voor levering), zit twee jaar garantie.

Accessoires aangeschaft na de eerste registratie en de inspectie voor levering hebben een garantie van 12 maanden of een garantie gedurende de resterende tijd van de garantie van het voertuig (indien aanwezig) - welke het langst is. Elk in aanmerking komend origineel Honda accessoire dat gedurende deze periode kapot gaat, wordt kosteloos vervangen of gerepareerd door een geautoriseerde Honda dealer, als voldaan is aan de garantievoorwaarden.

Honda originele reserveonderdelen

Jouw Honda is een verzameling van afzonderlijke onderdelen die perfect in elkaar passen om een naadloos werkend geheel te vormen.

Door te kiezen voor Honda originele reserveonderdelen voor je motorfiets, zorg je ervoor dat je Honda zo goed blijft presteren als wij bedoeld hebben tijdens het ontwerpen ervan: met comfortabele rijeigenschappen, een superieure hanteerbaarheid en uitstekende wegligging, samen met de hoogste beschermingsnormen.

Onze originele onderdelen hebben precies dezelfde kwaliteit als de onderdelen die we tijdens de productie van onze motorfietsen gebruiken. Je weet dus zeker dat je waar voor je geld, betrouwbaarheid en gemoedsrust krijgt.

Honda originele reserveonderdelen zijn verkrijgbaar via het Honda dealernetwerk. Als je vragen hebt, stel ze dan gerust aan een van onze onderhoudsexperts bij je dichtstbijzijnde dealer.