Close

Forza 300

De vrijheid tegemoet

Het vermogen om te ontsnappen

Nu met

HSTC

Honda Selectable

Torque Control

Smart Key-bediening

45 liter

inhoud optionele topkoffer

Scrollen

Productlogo Honda Forza.

De ultieme GT-scooter.

Zowel het uiterlijk als de techniek van deze perfect presterende – en in Italië geproduceerde – populaire scooter zijn onder handen genomen. Het resultaat is een lichte, compacte en wendbare motorfiets die sportiever is dan ooit.

"Tour de Forza"

Het wordt alleen maar beter.

Deze nieuwste uitvoering heeft een nieuw stalen buizenframe. In dit lichtere frame is de sterke motor van 279 cc opgehangen, wat een wendbare scooter oplevert. Dankzij HSTC (Honda Selectable Torque Control) – een primeur op een Honda-scooter – heb je altijd de juiste tractie. De verlichting is volledig in LED uitgevoerd, en aan de voorkant vind je een elektronisch verstelbaar windscherm plus een dashboard met digitale en analoge meters. Deze nieuwe scooter geeft je het echte GT-gevoel, maar heeft ook een uiterst sportieve kant.

Close-up dashboard Honda Forza 300.
Close-up voorwiel Honda Forza 300.
Zijaanzicht Honda Forza 300, in de stad.
Close-up LED-koplampen Honda Forza 300.

Gemaakt om indruk te maken

Een strak, nieuw uiterlijk dat past bij zijn strakke prestaties.

Snel, aerodynamisch, efficiënt en stijlvol, dat is de Forza. Dankzij zijn moderne, vloeiende lijnen ziet de Forza er sportief en strak uit.

Driekwart Vooraanzicht van de Honda Forza 300, in de stad.

Alles is even verfijnd

Bekijk de kenmerken en details van deze fraaie scooter van dichtbij.

Alles is even verfijnd

Bekijk de kenmerken en details van deze fraaie scooter van dichtbij.

Uitgebalanceerd vermogen

De Forza heeft alleen maar sterke punten.

Close-up Honda Forza 300 HSTC.

Met behulp van een schakelaar links op het stuur kun je HSTC in- of uitschakelen.

De 279cc vloeistofgekoelde SOHC-motor is speciaal afgesteld voor optimaal rijplezier, en dankzij de V-Matic-transmissie kun je sneller en soepeler accelereren. De topsnelheid van de Forza ligt nu nog hoger, zonder dat dit ten koste gaat van zijn beroemde zuinigheid: met een volle tank heb je een actieradius van maar liefst 350 km.

Voel de Forza

De Forza is als allereerste Honda-scooter uitgerust met Honda Selectable Torque Control (HSTC). Deze voorziening bewaakt het motorkoppel om te voorkomen dat het achterwiel doorslipt. Bochten nemen op een nat wegdek voelt hierdoor veiliger aan, en als het droog is verhoogt HSTC de funfactor, doordat je met een gerust gevoel snel de bocht kunt uitaccelereren. 

Achteraanzicht Honda Forza 300, in de stad.
Driekwart vooraanzicht Honda Forza 300, rijdend door het water.

De Forza heeft een automatische centrifugaalkoppeling en een soepele V-Matic-transmissie. De verhouding van de versnellingen zorgt voor een snelle acceleratie via de riemaandrijving.