GEBOREN OM TE RACEN - CBR1000RR-R Fireblade SP

 
Honda CBR1000RR-R Fireblade SP, foto van bovenzijde
Honda CBR1000RR-R Fireblade SP, foto van bovenzijde

DE LAT WORDT STEEDS
HOGER GELEGD

ONTWORPEN VOOR SNELHEID

Laat onze MotoGP-motortechnologie los met de inline-viercilindermotor en trek het gas door tot in de rode zone van de CBR1000RR-R Fireblade SP. Kom in de zone.

Scrollen

OOG VOOR DETAIL

Bekijk de unieke kenmerken die van de CBR1000RR-R Fireblade SP een geboren racer maken.

HET CIRCUIT IS JOUW SPEELTUIN

Het gaat om waar je je thuis voelt – en echt tot leven komt. Alles draait om prestaties en je zult gebruik moeten maken van alle voordelen om je snelheid optimaal te kunnen benutten.

We hebben de nieuwe CBR1000RR-R Fireblade SP voor jou gebouwd. Het begint in dezelfde pitlane als de CBR1000RR-R – wat inhoudt dat er MotoGP-technologie is toegepast op de motor, het chassis en de aerodynamica. Maar we hebben de tweede generatie Öhlins Smart Electronic Control (S-EC)-ophanging en een verbeterde bijpassende gebruikersinterface toegevoegd. En een nieuw Brembo-rempakket, met onder andere Stylema-remklauwen vóór, -remhendel -remklauw achter. De CBR1000RR-R SP is niet gebouwd met de behoeften van de wegrijder in gedachten; deze motorfiets hoort thuis op het circuit. En hoewel de motorfiets volledig is goedgekeurd voor de openbare weg, met verlichting, richtingaanwijzers, een TFT-kleurendisplay en Honda Smart Key, is de CBR1000RR-R Fireblade SP onze ultieme uiting van pure Supersports-agressie. Geniet ervan.

Honda CBR1000RR-R Fireblade SP, driekwart rechterachteraanzicht, met rijder, rijdend op een racecircuit

Twee verschillende Fireblades

Honda CBR1000RR-R Fireblade SP, rechterkant, driekleurig model
Honda CBR1000RR Fireblade, rechterkant, driekleurig model

Fireblade

Fireblade SP

Kleurkiezer

Grand Prix Red

Honda CBR1000RR-R Fireblade SP, linkerkant, driekleurig model