Scrollen

2017 crf450r en crf450rx

De Honda CRF450R heeft de standaard gezet sinds zijn introductie in 2002. Hij is een toonbeeld van evenwicht, met een motorblok dat veel en bruikbaar vermogen levert en een chassis dat rijders van elk niveau in staat stelt om dat vermogen optimaal te benutten. Zowel voor enthousiaste amateurs als doorgewinterde profs is dit altijd een motor geweest die totale controle toelaat - uiteraard in combinatie met de duurzaamheid en betrouwbaarheid waar Honda om bekendstaat.

En natuurlijk heeft de CRF450R zich altijd verder ontwikkeld op basis van de ervaringen die zijn opgedaan in Honda's racingprogramma's over de hele wereld. Door de jaren heen is de CRF450R uitgegroeid tot een van de meest complete racers. Europa's favoriete open klasse motor is nu volledig vernieuwd met een nieuw blok dat nog meer vermogen levert en een herontworpen chassis voor extra grip.

Hij ziet er anders uit, rijdt anders en biedt je een totaal nieuwe ervaring op het circuit. Kort gezegd: hij is sneller. Veel sneller.

Honda heeft een volledig nieuwe, competitiegerichte enduro-motor in zijn offroadassortiment: de CRF450RX. De uitgangspunten zijn het superieure blok en chassis van Honda's volledig nieuwe 2017 CRF450R crossmotor.

Dit is de perfecte basis voor een enduro-motor. De CRF450RX heeft dan ook het pure motorcross-DNA om elk enduro-circuit aan te kunnen, en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid en het vertrouwen om op snelle wegen te rijden, steile beklimmingen aan te gaan en moeiteloos lastige stukken te doorkruisen.

De CRF450RX is een uitzonderlijke motor om mee te rijden en racen; niet alleen voor Honda, maar voor de hele enduro-wereld. Hij ziet er anders uit en hij voelt anders aan dan andere motoren.

En, net als de CRF450R, is hij onwaarschijnlijk snel.