Honda Adventure Roads

Zuid-Afrika 2019

Honda CRF1000L Africa Twin geparkeerd op de weg met uitzicht op de Karoo woestijn.

Het traject in 2019 voerde ons door bergpassen, doorheen de prachtige landschappen in de regio van de Karoo-woestijn en de Swartberg Pass, en brachten ons uiteindelijk naar Kaap de Goede Hoop. Met 3.736 kilometer op de teller in 12 etappes doorheen adembenemend decors was het een ontdekking doorheen Zuid-Afrika die slechts enkelen ooit zullen ervaren.

Het volgende hoofdstuk van Honda Adventure Roads zal plaatsvinden in Marokko in 2024. Ontdek dit nieuwe en spannende hoofdstuk dat dit jaar plaatsvindt via de knop hieronder.

Marokko 2024 Volg ons

Motorrijder rijdend door de ruwe terreinen van Zuid-Afrika.

De slechtste wegen ter wereld kunnen de beste zijn

Zuid-Afrika was de ultieme test voor ons rijdersteam. Ze konden op koers blijven dankzij een elektronisch roadbook dat elke etappe van de reis stap voor stap gedetailleerd beschreef. Elke nieuwe fase wierp nieuwe uitdagingen op die ieders rijervaring tot het uiterste dreef tijdens de lange weg naar Kaap de Goede Hoop.

Motorrijder rijdend door de ruwe terreinen van Zuid-Afrika.

Gezelschap

Samen rijden met mede-Africa Twin-enthousiastelingen maakte het des te gemakkelijker om ervaringen te delen en nieuwe vriendschappen te ontwikkelen. Je kreeg nieuwe rijvaardigheden onder de knie door van elkaar te leren. En uiteindelijk leerde je dat het niet draait om de bestemming, maar om de hele reis er naar toe.

Motorrijder rijdend door de ruwe terreinen van Zuid-Afrika.

Momenten die je bijblijven

Reizen in een ander land en daar de verschillende cultuur ervaren is goed voor de ziel. Het leidt tot een beter begrip van hoe anderen leven in een wereld die er regelmatig zo anders uitziet dan de onze. Iedere pauze langs de weg leidde meteen tot interessante gesprekken die niet altijd om motorfietsen draaiden.