CRF1100L AFRICA TWIN

GESMEED DOOR AVONTUUR

Honda Africa Twin, driekwart rechtervooraanzicht, gepoetste motorfiets rijdend in zand
Honda Africa Twin, driekwart rechtervooraanzicht, gepoetste motorfiets rijdend in zand

GEBOREN IN DE WOESTIJN.
KLAAR VOOR ALLES.

We zijn er klaar voor. Klaar om te zweven. Om echt vrij te zijn en te voelen hoe je banden in de modder bijten, op zoek naar grip en vrijheid. Je motorfiets is je tool, je gereedschap. En bij het rijden vorm je één geheel. Dat is het geheim van de Africa Twin. Gesmeed door oneindig veel kilometers. Voor de rit van je leven.

GETUNEDE TWEECILINDER SOUNDTRACK.

Geef gas tot je nekharen overeind staan door de stoere grom van de uitlaat van de Africa Twin. Nu ben je klaar (best gehoord met een koptelefoon).

Scrollen

OOG VOOR DETAIL

Werp een blik op de unieke kenmerken die de Africa Twin zo speciaal maken.

PURE OFFROAD PRESTATIES

Het chassis, bodywork en rijpositie zorgen samen voor een optimale offroadcontrole.

Want controle is onontbeerlijk op een onverharde weg. Daarom zijn het lichtgewicht hoofdframe, aluminium swingarm naar de stijl van de CRF450R en het aluminium subframe afgestemd op de verstelbare Showa-voorvork met lange veerweg en de achterste schokdemper. En ook de rijpositie werd aangepast voor zittend en staand rijden met een verhoogd stuur en een smaller zadel. Het bodywork in strakke rally-stijl is even slank met een compacte voorkuip en windscherm. De dubbele LED koplampen zijn uitgerust met een automatische DRL-technologie voor een scherpe en consistente zichtbaarheid overdag.

Honda Africa Twin, driekwart rechtervooraanzicht, wheelieing in woestijnlandschap

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE OM GRENZEN TE VERLEGGEN.

Je houdt van een uitdaging? Wij ook.

Een echte test van wat mogelijk is. Daarom hebben we de nieuwe Africa Twin ontworpen om grenzen te kunnen verleggen. Het onvermoeibare mid-range koppel van de motor – voor directe en lineaire aandrijving wanneer je het gas opent – brengt je naar een adrenaline-geladen topsnelheid. En de racewaardige uitlaat zorgt voor een sterke grom.

IMU-regeling

Een Inertial Measurement Unit (IMU) met 6 assen monitort permanent de dynamische bewegingen voor een nauwkeurig beheer van de Honda Selectable Torque Control (HSTC), de Wheelie Control en de Engine Brake via vier standaard rijmodi en twee aanpasbare gebruikersmodi. Een Inertial Measurement Unit (IMU) met 6 assen monitort permanent de dynamische bewegingen voor een nauwkeurig beheer van de Honda Selectable Torque Control (HSTC), de Wheelie Control en de Engine Brake via vier standaard rijmodi en twee aanpasbare gebruikersmodi.

Honda Africa Twin, driekwart linkervooraanzicht, rijdend in zand
Honda Africa Twin, studiobeeld standpunt rijder

Smart moves

Wanneer je de weg voor je niet scant, kijk je vooral naar het dashboard van de Africa Twin. We hebben daarom een 6,5 inch TFT-touchscreen voorzien met Apple CarPlay® en Bluetooth-connectiviteit. De Dual Clutch Transmission (DCT) optie biedt manueel en automatisch schakelen, naast een G switch instelling voor een meer directe aandrijving als er geen verharde weg meer is.

Honda Africa Twin, zoom op TFT-scherm

Twee verschillende Africa Twins

Allebei klaar voor het avontuur. Kies hier de jouwe.

Honda Africa Twin Adventure Sports, in de studio, rechterkant
Honda Africa Twin in de studio, rechterkant

Africa Twin

Africa Twin Adventure Sports

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Ontwerp je favoriete Honda zelf via de Honda motorfietsen Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een geïntegreerde catalogus met accessoires maakt het je mogelijk om de onderdelen toe te voegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal waar je een fraaie videogallerij terugvindt maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS

Download voor Android

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE