Close

CB500X

DE STAD IS DE NIEUWE JUNGLE.

De CB500X is een motorfiets voor de ongeremde geest die de urban jungle wil veroveren. Met zijn krachtige tweecilindermotor en zijn lange veerweg is deze motorfiets gemaakt voor het grote avontuur.

FACTOR X

Een vrijdraaiende tweecilindermotor tovert de CB500X om tot een dynamische machine die gereed is om elk avontuur aan te pakken. Ben je klaar voor een onvergetelijke rit? De CB500X heeft het revolutionaire comfortniveau van zijn voorganger behouden en zelfs verbeterd om je een soepele rij-ervaring te bieden in een stedelijke omgeving, maar ook bij het cruisen met hoge snelheid. Er zijn bovendien enkele nieuwe kenmerken voorzien die het rijden op onverharde weg even comfortabel maken. (Optimaal geluid met koptelefoon.)

Oog voor detail

Deze unieke kenmerken maken de CB500X zo legendarisch.

EEN HELE WERELD OM TE ONTDEKKEN

Druk je stempel.

De CB500X heeft een nieuwe stoere look die avontuur uitstraalt. Deze motorfiets is geïnspireerd op de Africa Twin en combineert ruwe lijnen met een agressieve houding. Het grote scherm zorgt voor het nodige comfort.

COMPACTE KRACHTPATSER

Een allround performer.

De CB500X heeft het perfecte blok voor verkenningstochten op elk type weg. Krachtig, wendbaar en efficiënt, zelfs op lange tochten: ideaal voor de vrijheid die je altijd al wilde. En net zoals bij de grotere CBR-modellen vergemakkelijkt een assist/slipper-koppeling het schakelen naar een hogere versnelling en voorkomt de blokkering van de achterwielen bij het harde terugschakelen.

CB500X, ingezoomd op motor
CB500X, ingezoomd op achterwiel
CB500X, driekwartrechterachteraanzicht naast zittende motorrijder, in een berglandschap.
CB500X, ingezoomd op linkerstuurhandgreep

AANPASBARE REGELING

Voor de lange reis.

De CB500X is uitgerust met een nieuw negatief LCD-dashboard met een versnellingsindicator. De taps toelopende aluminium handgrepen geven je een volledige controle van de besturing. De LED-verlichting, inclusief richtingaanwijzers, zijn het bewijs van eersteklas details. De veervoorspanning op de telescoopvorken van 41 mm met lange veerweg kan worden ingesteld. Dit geldt ook voor de Pro-Link monoschokdemper achter.

CB500X, ingezoomd op cockpit