CB500X

DE STAD IS DE NIEUWE JUNGLE.

 
CB500X, rechterkant, geparkeerd in een berglandschap.
CB500X, rechterkant, geparkeerd in een berglandschap.

De CB500X is een motorfiets voor de vrijgevochten ziel. Voor zij die de stadsjungle willen veroveren. Dankzij een krachtige tweecilinder en de lange veerweg is deze motorfiets uitermate geschikt voor het grote avontuur.

X-FACTOR

Een vrij draaiende tweecilinder-motor maakt van de CB500X een dynamische machine, klaar om ieder avontuur aan te pakken. Maak je klaar voor een onvergetelijke rit. Ontworpen voor een soepele en aangename rij-ervaring, of je nu je dagelijkse traject door de stad naar het werk rijdt, aan hoge snelheid over de snelweg raast of onverharde wegen verkent (beste resultaat met een hoofdtelefoon).

Oog voor detail

Bekijk de unieke kenmerken van de CB500X die van hem de ultieme avonturier maken.

EEN HELE WERELD OM TE ONTDEKKEN

Druk je stempel.

De CB500X straalt avontuur uit met een ruwe look. Deze motorfiets is geïnspireerd op de legendarische Africa Twin - met vernieuwde graphics - en combineert ruwe lijnen met een agressieve houding. Het hoge windscherm zorgt voor het nodige comfort.

COMPACTE KRACHTPATSER

Een allround performer.

De CB500X heeft het perfecte tweecilinderblok voor verkenningstochten op elk type weg. Krachtig, wendbaar en efficiënt. Zelfs op lange tochten: Het geeft jou de vrijheid waarvan je altijd al droomde. En, net zoals bij de grotere modellen, vergemakkelijkt de assist/slipper-koppeling het opschakelen en voorkomt het dat het achterwiel blokkeert bij hard terugschakelen.

CB500X, ingezoomd op motor, studio beeld
CB500X, zoom op achterwiel, studiobeeld
CB500X, driekwart rechterachteraanzicht naast neerzittende motorrijder, in een berglandschap.
CB500X, ingezoomd op de linker stuurhelft

INSTELBARE CONTROLE

Voor de lange reis.

De CB500X is uitgerust met een aantrekkelijk LCD-scherm, versnellings- en schakelindicator inbegrepen. Het taps toelopende stuur geeft je nauwkeurige controle. De LED-verlichting en richtingaanwijzers zorgen voor een kwalitatieve afwerking. De veervoorspanning op de telescoopvorken van 41 mm met lange veerweg is instelbaar. Hetzelfde geldt ook voor de Pro-Link monoschokdemper achteraan.

CB500X, ingezoomd vanuit rijdersperspectief

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Creëer je favoriete Honda eigenhandig via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, waar je een fraaie videogallerij terugvindt, maakt nu deel uit van de app.

Download voor iOS

Download voor Android

Honda Motorcycles Europe app