Twee Hondamotorfietsen uit het 300-gamma rijdend bergaf in zonsondergang.

Liefhebber. Rijder. Dromer.

Bij Honda bouwen we motorfietsen.
Maar daar houden we het niet bij.

Want we bouwen ook mee aan dromen. We jagen ze na, we maken ze waar, ze raken ons diep. We rusten nooit totdat die droom verwezenlijkt is.

Dat is de spirit van Honda.

Dus als je ooit gedroomd hebt, en die droom je diep geraakt heeft, dan ben je aan het juiste adres.

Scrollen

ERFGOED

Onze stichter, Soichiro Honda, was een dromer. Toen hij de 50 cc Type A op de wereld losliet in 1947 verwezenlijkte hij zijn eerste grote droom. Sindsdien bereikte Honda mijlpaal na mijlpaal. Met een niet aflatende pioniersrol op vlak van technische primeurs en als drijvende kracht achter meer MotoGP-overwinningen dan we kunnen tellen. 

Maar ons erfgoed gaat over meer dan een verzameling trofeeën. Ons echte erfgoed bestaat uit de de opeenvolging van ervaringen die we konden bieden over een rijkgevulde geschiedenis van intussen 70 jaar. Onze voortdurende evolutie en innovatie die grenzen verlegt en Hondarijders het plezier van mobiliteit doet ervaren. Hen échte vrijheid doet ervaren. Hen tot het uiterste doet gaan. En hen daar dat extra tikkeltje over laat gaan.

Elk nieuw avontuur. Elke limiet die overtroffen wordt. Elke nieuwe ontdekking. Elke droom ooit die waargemaakt werd op een Honda. Dat is het erfgoed waar we het trotst op zijn.

 

Een rij van 13 Honda-motorfietsen van weleer in Japan met mensen er achter

"In plaats van bang te zijn voor de uitdaging en het falen, wees bang de uitdaging te vermijden en dus niets te doen"

Soichiro Honda

RUSTELOOSHEID

Bij Honda geloven we niet in de gemakkelijke oplossing. Geef nooit toe. Rust nooit. Dat is waar wij in geloven.

Dankzij deze filosofie hebben we nooit het gevoel klaar te zijn. En daarom blijven we de limieten van al onze motorfietsen in vraag stellen. Daarom stoppen we nooit met de zoektocht naar succes en drijven we innovatie, technologie en ontwikkeling tot het uiterste. Om dan weer opnieuw te beginnen. En opnieuw.

Daarom spelen we een pioniersrol op vlak van technologische primeurs - zoals de viertakt lijnmotor, De dual clutch transmission of de airbag voor motorfietsen. Het is de reden dat we verder gaan dan wat al bestaat, zonder angst om de status quo van de motormarkt uit te dagen. 

Die rusteloosheid drijft ons voorwaarts en geven we door aan elke Hondarijder. Zodat ook zij hun volgende avontuur durven aangaan. Het avontuur van de vrijheid. Het avontuur van de volgende grote droom. 

Want, uiteindelijk, zijn het onze dromen die ons doen leven.

 

Onze dromen openden nieuwe paden, aangevuurd door onze uitdagende geest.

Droom met ons mee.