CBR500R

BESLIS VANDAAG WELK TYPE RIJDER
JE MORGEN WIL ZIJN

 
CBR500R, driekwart linkervooraanzicht, met motorrijder op circuit
CBR500R, driekwart linkervooraanzicht, met motorrijder op circuit

Beslis welk type rijder je wilt zijn. Met de CBR500R kies je voor volledige vrijheid dankzij zijn agressive look en krachtig vermogen zelfs bij lage toerentallen. En een A2-rijbewijs is voldoende voor deze motorfiets.

HET GELUID VAN VRIJHEID

Laat deze twin in de toeren klimmen. Luister naar het unieke en opvallend agressieve gebrul van de motorfiets. Adem diep in. De weg is van jou (beste resultaat met een hoofdtelefoon).

Oog voor detail

Bekijke de unieke kenmerken die de CBR500R zo sterk maken.

PURE, SPORTIEVE AGRESSIE

Afgeleid van het DNA van de CBR

De CBR500R is een onvervalste CBR. Net als zijn grotere broers is het een van de scherpst snijdende messen uit de schuif. De scherpe, agressieve lijnen omvatten unieke aerodynamische winglets voor stabiliteit op hoge snelheid. Het vooraanzicht ademt pure sportiviteit uit, met de clip-ons die onder de bovenste kroonplaat en het LCD-display gemonteerd zijn. De innovatief ontworpen benzinetank maakt de motorfiets slanker, maar beschikt nog steeds over voldoende inhoud om lang op de baan te kunnen blijven.

VERSNELLEN

De kracht van een twin.

De CBR500R is uitgerust met een krachtig tweecilinder motorblok dat een veerkrachtig en vlot vermogen biedt. Je kiest niet langer tussen een motorfiets met waanzinnige acceleratie vanuit stilstand of eentje die je bij hoge toeren vlot door de zes versnellingen loodst. Met de CBR500R heb je beide. Dat is pas absolute vrijheid.

Net als bij de andere CBR-modellen, vergemakkelijkt een assist/slipper-koppeling het opschakelen en zorgt het ervoor dat het achterwiel niet blokkeert bij het harde terugschakelen. En het sterke koppel tussen de 3000 en 7.000 toeren zorgt voor een waanzinnig gevoel en een nog sportievere rij-ervaring telkens je een bocht uitkomt.

CBR500R, driekwart rechterachteraanzicht, met motorrijder op circuit
CBR500R, ingezoomd op de uitlaat en het achterwiel
CBR500R, driekwart rechtervooraanzicht, met motorrijder op bergweg
CBR500R, rechterkant, ingezoomd op het motorblok

VOLLEDIG UITGERUST

En klaar voor een mooie rit.

De CBR500R is uitgerust met een helder LCD-scherm met een versnellings- en schakelindicator. Het clip-onstuur onder de bovenste kroonplaat stelt je in staat om het meest uitdagende bochtenwerk met volledige controle aan te vallen. De veervoorspanning op de 41 mm telescopische voorvork kan je instellen. Hetzelfde geldt voor de Pro-Link monoschokdemper achteraan. En de volledige LED-verlichting en richtingaanwijzers zorgen voor de nodige kwalitatieve afwerking. Ready. Set. GO.

CBR500R, ingezoomd vanuit rijdersperspectief

HONDA MOTORCYCLES EXPERIENCE

Creëer je favoriete Honda eigenhandig via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, waar je een fraaie videogallerij terugvindt, maakt nu deel uit van de app. 

Download voor iOS

Download voor Android

Honda Motorcycles Europe app