Honda SH300i

Verlies je stijl nooit uit het oog

Zijaanzicht Honda SH300i, studio shot met driekwart vooraanzicht en driekwart achteraanzicht van Honda SH300i die door de stad rijdt.
Zijaanzicht Honda SH300i, studio shot met driekwart vooraanzicht en driekwart achteraanzicht van Honda SH300i die door de stad rijdt.

Nog scherper

Zijaanzicht Honda SH300i, moderne locatie.
Zijaanzicht Honda SH300i, moderne locatie.
Scrollen

Productlogo Honda SH300i.

Stijlvol in alle opzichten.

Premium uitstraling met sterke prestaties en grote wendbaarheid. De SH300i is klaar voor de slalom door de stad - en voor de open weg.

Snel

Een klassieke machine voor moderne tijden.

Deze tijdloze schoonheid is bekend om haar finesse en brengt de klassieke uitstraling van de SH-reeks helemaal up-to-date. De immer populaire Honda SH300i heeft nu een verbeterd LCD-instrumentenbord, een betere voorvork, instelbare achterophanging en heldere LED-lichten. De slanke lijnen worden aangevuld met nieuwe kleuren en 16 inch wielen die de strakke en moderne vormgeving afmaken.

Close up van digitale meter Honda SH300i.
Close-up achterophanging Honda SH300i.
Driekwart achteraanzicht van Honda SH300i met topkoffer, rijdend door stad.
Close up van LED-lichten Honda SH300i.

Een grote favoriet

Onze SH300i scooter is makkelijk te besturen

De SH300i staat synoniem voor premium prestaties, betrouwbaarheid en een hoge graad van afwerking, en is bijzonder geliefd om zijn stijl. Een recensent bestempelde de SH300i als "het perfecte wapen" om mee door een drukke stad te rijden. Het is dan ook niet vreemd dat dit de eerste keuze is voor vele stijlvolle scooterrijders in heel Europa.

Driekwart voorzicht Honda SH300i, rijdend door de stad.

Slimme details

Bekijk de kleine details die een groot verschil maken in het design.

Slimme details

Bekijk de kleine details die een groot verschil maken in het design.

Vlotte prestaties

Blijf het verkeer voor.

Zijaanzicht Honda SH300i, studio shot dat de scherpe nieuwe lijnen toont.

Goede prestaties en een scherpe, gedurfde uitstraling: de SH300i is een echte eyecatcher.

De SH300i beschikt over een vernieuwde 279 cc vloeistofgekoelde eencilindermotor met vier kleppen. Hij biedt hopen koppel voor snelle acceleratie uit stilstand en levert 18,5 kW vermogen om je te helpen het verkeer te snel af te zijn. Bekend om zijn zuinigheid, heeft de SH300i een kleinere impact op het milieu en lagere brandstofkosten. 

Slimme sleutel

De SH300i komt met twee sleutels - en die zijn nog slim ook: het Smart-key systeem zorgt voor ultiem gebruiksgemak en extra veiligheid. Je kunt de motor starten of de zitting ontgrendelen op 2 m afstand van je scooter – allemaal met slechts één druk op een knop. 

Close up van de Honda SH300i Smart Key.

Vermogen onder handbereik. Start de motor en open het opbergvak met één klik op de Smart Key-sleutel van de SH300i

Maak hem eigen

Rust je SH300i uit met originele Honda accessoires – en pas je scooter helemaal aan je eigen wensen aan.

Waar je ook heen gaat, kies voor accessoires die bij je stijl passen. Dat kan een topkoffer zijn voor meer opbergruimte, verwarmde handvatten, een windscherm en deken voor de kille ochtendritten naar het werk. Kies uit een breed aanbod van hoogwaardige extra's die speciaal zijn ontworpen voor jouw Honda SH300i scooter.

Close up van top box Honda SH300i, in gebruik.

De topbox is speciaal ontworpen om te passen bij de scherpe lijnen van de SH300i en is waterdicht, afsluitbaar en biedt extra opbergruimte wanneer je die nodig hebt.

Frontale close up van Honda SH300i om de handbeschermers te tonen.

De handbeschermers geven de SH300i een robuustere uitstraling en bieden uitstekende bescherming tegen koude wind en regen.

Bekijk meer scooters