Honda smartphone Voice Control System

Het is intuïtief in gebruik. Je gebruikt je stem om commando's in te spreken of gebruikt de tuimelschakelaar op de linkerstuurhelft. Met je telefoon veilig weggestopt blijf je eenvoudig verbonden en houd je jouw aandacht op de weg. Zorgeloos rijden, elke rit opnieuw.

Honda, smartphone Voice Control System scherm

HONDA ROADSYNC GEBRUIKEN

De nieuwste Honda RoadSync app hanteren kan niet eenvoudiger. Stap gewoon op je Honda-motorfiets of -scooter uitgerust met het Honda Smartphone Voice Control System, verbind je Android 8.0 (of hoger) smartphone met de Honda RoadSync app. De app installeer je via je google account. Indien je helm beschikt over een Bluetooth-headset met audio-input verbindt de app daar automatisch mee.

SNEL EN EENVOUDIG IN TE STELLEN

1. Download Honda RoadSync van de Google Play Store en keur de vereiste toestemmingen goed waar nodig.

2. Koppel je toestel aan je Honda met behulp van de instructies op het scherm

3. Eens gekoppeld en actief selecteer je een Google-account

Dat is alles. Je bent verbonden en klaar om alle features te ontdekken die onder je vingertoppen schuilen. Alles verloopt via Bluetooth, dus er komen geen kabels aan te pas.

Download de Honda RoadSync app op Google Play

Heb je nog vragen? 

Ontdek onze FAQ

Snel en eenvoudig in te stellen

Bluetooth functionaliteit

De functionaliteit van de Bluetooth kan variëren afhankelijk van de software- en hardwareversies van Bluetoothtoestellen, individuele instellingen, grootte van het telefoonboek, manier van opslaan van contacten en beschikbare geheugen. Softwareupdates van smartphones kunnen ook een invloed hebben op de functionaliteit en prestaties van Bluetooth. Honda kan de functionaliteit tussen een Bluetoothapparaat en de motorfiets of scooter niet garanderen. Sommige functionaliteiten zijn mogelijk niet volledig ondersteund in alle markten. Honda behoudt het recht om de lijst met toestellen aan te passen zonder voorgaande kennisgeving.