Sluiten

Honda op

Custom Shows

Scrollen

Passie voor customizing

Ontdek Honda's aanwezigheid op custom shows in heel Europa.

Glemseck 2017

Pure motorsporttraditie in Zuid-Duitsland

Glemseck 2017

Tot in de jaren zestig werd er op het Solitude racecircuit van Glemseck gestreden met legendarische twee- en vierwielers. De Glemseck 101 is een driedaags festival dat deze traditie in ere wil houden bij een breed publiek. 

In 2017 kreeg Honda de smaak van het event te pakken met acht gecustomizede motoren: een scherp ogende, gestripte CBR1000RR Fireblade SP, twee versies van de neo-retro klassieke CB1100, de scrambler Rebel, de eerste massaproductie-superbike ter wereld, de CB750, twee CX500's gebouwd door Kingston Customs uit Gelsenkirchen en het resultaat van een slopend project, waarbij een 'barn treasure' CB250G stuk voor stuk opnieuw opgebouwd werd.

Wheels & Waves 2017

Waar Motorrijden, Skateboarden en Surfen samenkomen

Wheels & Waves 2017

Wheels & Waves is een motorshow in Biarritz, Frankrijk, die de motorfiets- , skateboard- en surfcultuur verbindt en daar zijn eigen filosofie, muziek en stijl aan toevoegt.

In 2017 toonde Honda zes omgebouwde motoren, gecreëerd door dealerpartners. Drie daarvan waren gebaseerd op motoren uit de jaren zeventig en tachtig: een 1977 CB500 die bewerkt was door Honda's 3C-dealer in Bayonne en Ben Rameix, de uiterst praktische CX500 twin die volledig omgebouwd was tot een Flat Track Racer door Honda's Kick Moto-dealer en een customized motor gebaseerd op de onvolprezen CBX zes-in-lijn.

Naast de drie herontworpen legendes waren drie customized motoren gebaseerd op het huidige gamma: twee versies van de neo-retro klassieke CB1100 en een urban scrambler-versie van de Rebel.

BIKE SHED 2017

Een motorshow als geen ander

Bike Shed brengt een ode aan de custom-bike scene en toonde in 2017 150 unieke customs, in combinatie met kunst, fotografie, live muziek, barista koffie, whisky, sigaren, lounge ruimtes, een barbershop, tattoo artists en de beste motormerken. Dit alles op een unieke locatie aan de Londense havens.

Het CB1100TR-concept, volledig in-house gemaakt door Honda’s R&D-designteam in Rome, was een van de tentoongestelde Honda motoren. Samen met de CB1100TR, die voor het eerst te zien was op de EICMA in Milaan in 2016, stond een eenmalige customisation van Honda’s eigen custom cool, de Rebel, on display.