Close-up van Honda Personal Assistant in dashboard

Honda Personal Assistant

De Honda Personal Assistant met spraakbesturing kan een normaal gesprek met u voeren om te leren hoe hij u relevante aanbevelingen kan doen. Als u dus informatie wilt over het weer of uw favoriete muziek of een restaurant wilt vinden, kan uw Personal Assistant u altijd helpen.

Close-up van Honda Personal Assistant in Honda e dashboard

Pakket-details

Communiceer met uw eigen AI Personal Assistant aan boord. "Ok Honda" zal een wereld van contextuele dialoog openen die u zal helpen om uw reis te plannen, informatie over het weer te vragen en nog veel meer.

FAQ's
Close-up van Honda Personal Assistant in Honda e dashboard

Hoe kan ik me abonneren?

Vanaf 31 december 2023 stopt Honda met Honda Personal Assistant en brengt geen verdere updates van de software uit. Na deze datum is het niet meer mogelijk om een nieuw abonnement te starten. Klanten die al een actief Honda Personal Assistant-abonnement hebben, kunnen dit gebruiken totdat het afloopt.

FAQ's

*De diensten kunnen verschillen naargelang het model, de specificaties en het bouwjaar van het voertuig, en van het land van eerste registratie.

Om de volledige functionaliteit van de app te kunnen downloaden en gebruiken, heeft u toegang nodig tot een mobiel netwerk en/of een internetverbinding. Voor de volledige algemene voorwaarden, hier klikken.