Honda e:Ny1 vooraanzicht

Volledig elektrisch

Omarm de toekomst zonder in te boeten op kwaliteit, met de elektrische auto's van Honda. Onze elektrische auto's combineren de milieuvriendelijke, innovatieve voordelen van elektrische technologie met de kwaliteit die Honda al decennialang definieert. Met ons vooruitstrevende design, geavanceerde technologie en toewijding aan veiligheid, krijgt u het beste van twee werelden - zowel een Honda als een EV.

Driekwart vooraanzicht Honda e:Ny1 rijdend door een bergachtige locatie.

Waarom kiezen voor een elektrische auto?

Een elektrisch voertuig, ook bekend onder de afkorting EV, is een voertuig dat volledig wordt aangedreven door elektriciteit. Elektrische auto's zijn milieuvriendelijker dan traditionele auto's en hybride auto's omdat ze tijdens het rijden geen fossiele brandstoffen gebruiken. Ze hebben ook lage gebruikskosten omdat ze minder bewegende onderdelen hebben om te onderhouden.

Waarom kiezen voor een Honda EV?

Vooraanzicht Honda e:Ny1, rijdend door de stad.

Grotere duurzaamheid

Ervaar de voordelen van emissievrij rijden met Honda EV's. Onze elektrische auto's zijn ideaal voor in de stad, waar veel Europese steden de afgelopen jaren lage-emissiezones hebben ingevoerd.

Vooraanzicht Honda e:Ny1, rijdend door de stad.

Elektrische aandrijving

Doe geen concessies aan het rijplezier. Voel de opwinding van het directe koppel en de snelle acceleratie, gecombineerd met de soepele en stille werking van de elektrische aandrijflijn van Honda.

Vooraanzicht Honda e:Ny1, rijdend door de stad.

Grenzeloos reizen

Ervaar langere ritten met een enkele acculading met onze verbeterde actieradius. We bieden verschillende oplaadoplossingen: van een uitgebreid netwerk van openbare oplaadstations tot het gemak van het instellen van een oplaadschema via de My Honda+ smartphone-app.

Vooraanzicht Honda e:Ny1, rijdend door de stad.

Slim gemak

Van Honda's elektrische aandrijflijn met accu-waterkoeling technologie tot onze My Honda+ app die u via uw smartphone met uw auto verbindt - Honda EV's zijn ontworpen om zowel het gemak als de ervaring te verbeteren.

Vooruitgang in opladen en dekking

Vooruitgang op het gebied van opladen en dekking heeft geleid tot meer vrijheid voor eigenaren van een Honda EV. Of u nu thuis bent, of onderweg, er zijn talloze oplaadopties en -technologieën beschikbaar.

 
Thuis opladen
Openbaar oplaadpunt
Opladen op afstand

Oplaadapparatuur

Muurlader:
Ideaal om 's nachts op te laden, zodat uw Honda EV altijd gebruiksklaar is.
Compatibele oplaadstations:
Honda EV's kunnen opgeladen worden aan verschillende openbare stations om gemakkelijk onderweg op te laden.
My Honda+:
Het opladen van uw Honda EV op afstand controleren en regelen.

Geavanceerde oplaadopties

Honda Power Charger:
Een optionele thuislaadoplossing die snellere oplaadtijden biedt dan standaard stopcontacten voor huishoudelijk gebruik.
Supersnel opladen:
De krachtige batterij van de e:Ny1 laad van 10% tot 80% in ongeveer 45 minuten.***
Geolocatie:
Gebruik Mijn Honda+ om uw auto te lokaliseren.

Connectiviteit

Laadkabels:
Geleverd bij uw Honda EV voor gemakkelijke aansluiting op oplaadbronnen.
Laadfasen:
Honda EV's kunnen gebruikmaken van één- of driefasig opladen, afhankelijk van de beschikbare infrastructuur.
My Honda+:
Configureer op afstand een laadniveau dat niet mag worden overschreden.

Volgens de WLTP-protocollen heeft de Honda e:Ny1 een actieradius van 412 km.
De actieradius is afhankelijk van de rit en kan variëren op basis van rijstijl, weers- en verkeersomstandigheden en de lading die wordt vervoerd.

De Honda EV ervaring

Ontdek het huidige aanbod van elektrische auto's van Honda en komt te weten hoe onze innovatieve aandrijflijntechnologie heeft geleid tot voldoende actieradius voor dagelijks woon-werkverkeer en indrukwekkende prestaties in al onze EV's. Elektrische auto's van Honda blijven de rijervaring herdefiniëren, van lage emissies tot gemakkelijk opladen.

Elegant design

Esthetisch design

Honda EV's combineren de stijl en het gebruiksgemak van traditionele Honda-auto's met designaspecten die passen bij elektrische voertuigen.

Elegant design

Geavanceerde technologie

Honda's geavanceerde technologie is een belangrijk kenmerk van onze EV's. Dit omvat ons infotainmentsysteem Honda CONNECT en de My Honda+ app met functies zoals Digital Key, geolocatie, klimaatregeling op afstand en opladen op afstand.

Elegant design

Honda SENSING

Veiligheid blijft een topprioriteit in Honda EV's. Honda SENSING, ons geavanceerde pakket technologieën voor veiligheid en bestuurdersassistentie, is standaard, zodat u, uw passagiers en andere weggebruikers veilig blijven.

Cijfers over verbruik en uitstoot op basis van WLTP. Honda batterij-aangedreven elektrische voertuigen hebben elektriciteit nodig voor het opladen. Nul emissies tijdens het rijden. De cijfers van elektrische auto's weerspiegelen mogelijk niet de werkelijke rijresultaten. Deze zijn afhankelijk van een aantal factoren waaronder de accessoires gemonteerd na registratie, verschillende rijstijlen, weersomstandigheden en de belading van het voertuig.

** VDA-methode

*** Indicatieve oplaadtijden, alleen ter vergelijking, in optimale omstandigheden, zoals een temperatuur rond 25°C. De werkelijke oplaadtijd kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de leeftijd, het type, de staat, de oplaadcapaciteit en de temperatuur van de oplader en de batterij, de startlading en omgevingsfactoren zoals de buitentemperatuur op de plaats van gebruik. De oplaadtijd kan langer zijn bij kouder weer en als de temperatuur van de batterij de beveiligingstechnologie activeert.