Uw Honda onderhouden

Uw auto is gemaakt om lang mee te gaan – maar we geven hem graag wat extra zorg.

set steeksleutels

Onderhoud en reparatie

Al onze auto's zijn ontworpen om betrouwbaar en veilig te zijn en lang mee te gaan. Maar zoals elke auto heeft ook een Honda een beetje zorg en liefde nodig. Bij uw lokale Honda-dealer staan onze ervaren monteurs klaar om de nieuwste technologieën te gebruiken om uw auto te verzorgen – zo helpen ze u uw investering te beschermen, uw lopende kosten te beperken en te genieten van uw reizen.

Waarom onderhoud belangrijk is

Het kopen van een Honda is een investering. Om het maximaal mogelijke te halen uit zijn kwaliteit en betrouwbaarheid heeft hij zo nu en dan wat onderhoud nodig. Het is het waard – door uw auto in topconditie te houden beschermt u uw investering, houdt u de restwaarde hoger en geniet u van de best mogelijke prestaties.

Wanneer heeft uw Honda onderhoud nodig?

Het zou simpelweg geen Honda zijn als we niet een vriendelijk stukje techniek hadden bedacht om uw leven makkelijker te maken. De Honda-onderhoudsherinnering die is ingebouwd in uw auto, laat u weten welk onderdeel van uw auto reparatie nodig heeft en wanneer het tijd is voor een ritje naar uw lokale Honda-dealer.