EEN NIEUWE HYBRIDE STIJL

Binnenkort is de gloednieuwe HR-V beschikbaar. De auto werd volledig hertekend en het is nu een compacte en zeer ruime SUV in coupé-stijl geworden die uitgerust is met onze unieke en innovatieve e:HEV hybride aandrijflijn. Blijf contact houden om regelmatig updates te krijgen.

* De getoonde afbeeldingen stemmen misschien niet volledig overeen met het definitieve productiemodel.

Scrollen

Een kort overzicht van het nieuws

Vooraanzicht Honda HR-V Hybrid

Een perfecte lijn

Met de nieuwe HR-V zet Honda een grote stap vooruit. De strakke, naadloze lijnen creëren een gedurfde nieuwe vormgeving die een stoere, maar toch stijlvolle persoonlijkheid creëert.

e:HEV detail Honda HR-V Hybride

Geen stopcontact nodig

Onze intelligente, zelfopladende e:HEV hybride aandrijflijn combineert een zeer efficiënt brandstofverbruik met opwindende prestaties die u echt kunt voelen.

Design interieur Honda HR-V Hybrid

Een gevoel van ruimte

De HR-V biedt in zijn klasse het ruimste interieur. Met ons unieke Magic Seats design kunt u nog meer plaats creëren in dit flexibele interieur.

Luchtverversingssysteem Honda HR-V Hybrid

Een frisse luchtstroom

De HR-V is uitgerust met een nieuw systeem dat een frisse luchtstroom creëert om u en uw passagiers een open en ruim gevoel te bezorgen.

Detail interieur Honda HR-V Hybrid
Detail interieur Honda HR-V Hybrid

Driekwart zijaanzicht Honda HR-V Hybrid
Driekwart zijaanzicht Honda HR-V Hybrid

DE TOEKOMST VORMGEVEN

We streven een tweevoudig doel na: het rijgenot optimaliseren en de uitstoot verlagen. We willen immers een schonere toekomst garanderen zonder nadelige invloed op de prestaties. De nieuwe HR-V is een volgende stap in het waarmaken van onze grote droom: een volledig elektrisch gamma in 2022.

* De getoonde afbeeldingen stemmen misschien niet volledig overeen met het definitieve productiemodel.