EEN NIEUWE HYBRIDE STIJL

Binnenkort is de gloednieuwe HR-V beschikbaar. De hybride SUV in coupé-stijl wordt aangedreven door een e:HEV motor en is geïnspireerd op de hybridetechnologie die door ons racewinnende Formule 1 team werd ontwikkeld.

Scrollen

Een kort overzicht van het nieuws

Vooraanzicht Honda HR-V Hybrid

Strakke eenvoud

Het exterieur van de HR-V heeft een eigentijdse, stille uitstraling met naar voren gerichte lijnen en vloeiende oppervlakken die de moderne en zuivere filosofie van Honda benadrukken.

e:HEV detail Honda HR-V Hybrid

Zelfopladende hybride

De innovatieve e:HEV hybride aandrijflijn heeft in heel Europa erkenning gekregen voor zijn combinatie van hoge prestaties met lage emissies en efficiëntie. En omdat de auto volledig zelfopladend is, moet u nooit een stekker in het stopcontact steken.

Design interieur Honda HR-V Hybrid

Slim verpakt

De HR-V is uitgerust met veelzijdige Magic Seats met unieke, flexibele opbergmogelijkheden. Deze SUV in coupéstijl biedt daardoor voldoende laadruimte en plaats om heerlijk te ontspannen.

Luchtverversingssysteem Honda HR-V Hybrid

Blijf geconnecteerd

Dankzij het geavanceerde en intuïtieve HMI-systeem schakelt u vlot tussen uw apps en blijft u naadloos geconnecteerd om al uw activiteiten vlot te kunnen uitvoeren.

Maak het echt

Tijdens de HR-V AR-ervaring zit u in uw eigen persoonlijke showroom om het model van uw voorkeur te bekijken. U kunt ook op uw smartphone of tablet schakelen tussen binnen en buiten, inzoomen, draaien en van kleur veranderen.

Driekwart zijaanzicht Honda HR-V Hybrid
Driekwart zijaanzicht Honda HR-V Hybrid

DE TOEKOMST VORMGEVEN

We streven een tweevoudig doel na: het rijgenot optimaliseren en de uitstoot verlagen. We willen immers een schonere toekomst garanderen zonder nadelige invloed op de prestaties. De nieuwe HR-V is een volgende stap in het waarmaken van onze grote droom: een volledig elektrisch gamma in 2022.

* De getoonde afbeeldingen stemmen misschien niet volledig overeen met het definitieve productiemodel.

Ga terug naar hoofdsite
Honda

Loading.. Even geduld aub