EEN NIEUWE HYBRIDE STIJL

Binnenkort is de gloednieuwe HR-V beschikbaar. De nieuwe generatie hybride SUV's in coupéstijl heeft een naadloos en strak exterieur en een overzichtelijk, eenvoudig en compact interieur dat toch uitzonderlijk veel ruimte biedt. De video's hieronder geven meer informatie over de HR-V.

Scrollen

Een kort overzicht van het nieuws

Vooraanzicht Honda HR-V Hybrid

Strakke eenvoud

Het exterieur van de HR-V heeft een eigentijdse, stille uitstraling met naar voren gerichte lijnen en vloeiende oppervlakken die de moderne en zuivere filosofie van Honda benadrukken.

e:HEV detail Honda HR-V Hybrid

Zelfopladende hybride

De e:HEV hybride aandrijflijn staat borg voor een rustige en ultra-responsieve rijervaring. U beschikt over drie verwisselbare rijmodi die automatisch worden geselecteerd naargelang van de rijomstandigheden.

Design interieur Honda HR-V Hybrid

Slim verpakt

De HR-V is uitgerust met veelzijdige Magic Seats met unieke, flexibele opbergmogelijkheden. Deze SUV in coupéstijl biedt daardoor voldoende laadruimte en plaats om heerlijk te ontspannen.

Luchtverversingssysteem Honda HR-V Hybrid

Blijf geconnecteerd

Dankzij het geavanceerde en intuïtieve HMI-systeem schakelt u vlot tussen uw apps en blijft u naadloos geconnecteerd om al uw activiteiten vlot te kunnen uitvoeren.

Stijlvol en ruim

De ontwerpers van Honda hebben ongelooflijk veel aandacht besteed aan elk detail van de nieuwe HR-V. Dit heeft een uitzonderlijk ruime en moderne SUV opgeleverd die een aangename rijervaring garandeert.

Detail interieur Honda HR-V Hybrid
Detail interieur Honda HR-V Hybrid

Driekwart zijaanzicht Honda HR-V Hybrid
Driekwart zijaanzicht Honda HR-V Hybrid

DE TOEKOMST VORMGEVEN

We streven een tweevoudig doel na: het rijgenot optimaliseren en de uitstoot verlagen. We willen immers een schonere toekomst garanderen zonder nadelige invloed op de prestaties. De nieuwe HR-V is een volgende stap in het waarmaken van onze grote droom: een volledig elektrisch gamma in 2022.

* De getoonde afbeeldingen stemmen misschien niet volledig overeen met het definitieve productiemodel.