Honda Assistance

We zorgen voor u en uw auto – lang nadat u hem voor de eerste keer naar huis hebt gereden. Honda Assistance biedt u de zekerheid dat wij u kunnen helpen als er iets fout gaat terwijl u onderweg bent.

Honda-veiligheidshelm

Precies de hulp die u nodig hebt

Honda Assistance is 24 uur per dag beschikbaar, elke dag van het jaar – zelfs als u elders in Europa rijdt.

Dit is wat u krijgt:

 • Honda Thuis Assistance

  Als uw auto kapotgaat bij u thuis, sturen we iemand naar uw huis.

 • Honda Herstel Assistance

  Als we uw auto niet langs de kant van de weg kunnen repareren, zorgen we ervoor dat u, uw auto en tot vier passagiers worden vervoerd naar elke bestemming.

 • Honda-berichtenservice

  Als het onvoorziene gebeurt, is het goed om te weten dat we een bericht kunnen sturen naar een familielid of collega om diegene te laten weten wat er gebeurd is, waar u bent en dat u in orde bent. Daar zorgen wij voor.

 • Honda Europese Assistance

  We kunnen u ook helpen als u pech hebt terwijl u elders in Europa aan het rijden bent. En, als we de auto niet kunnen repareren langs de weg, brengen we u naar de dichtstbijzijnde Honda-dealer of door Honda goedgekeurde garage.

set steeksleutels

Snelle service bij pech onderweg

Honda Assistance helpt u bij pech weer op weg: 24/7 en 365 dagen p/jaar.

Met Honda Assistance kunt u gebruik maken van deze service voor pech onderweg, autoschade of een lekke band: bel Honda Assistance en wij helpen u weer op weg.

Bel het gratis servicenummer 0800-0991242. Voor alle niet e-HEV Hybride modellen.

Per 1 juli 2012 is Honda Nederland gestart met Gratis* Honda Assistance bij onderhoud via de officieel erkende Honda dealer.

De enige voorwaarde om in aanmerking te komen voor gratis Honda Assistance is dat uw Honda onderhouden wordt door een officiële Honda dealer. Dit onderhoud wordt gedaan conform het onderhoudsschema van uw Honda, inclusief de APK keuring, en dient om de 20.000 kilometer of minimaal 1 x per jaar te gebeuren. Na een onderhoudsbeurt zal uw Honda dealer u aanmelden voor deze gratis service.

* Gratis Honda Assistance met een introductie waarde van € 125, - 

 

GPS Honda - handleidingen en updates om te downloaden

Pech in het buitenland?

Bel het gratis Honda Assistance nummer  +31 70 31 45 121 (voor alle modellen buiten Honda e en Jazz e: HEV). Vraag uw Honda dealer naar de aanvullende informatie van Honda Assistance.

Let op; Honda Assistance vervangt geen reisverzekering.

 

 

Geniet van extra bijstand voor alle e-HEV modellen

Bel het gratis servicenummer +0031 707006448