Ga volledig voor hybride
De nieuwe Honda Jazz e:HEV

De nieuwe Jazz is comfortabel, ruim en dynamisch. Met zijn geavanceerde e:HEV volledig hybride aandrijflijn garandeert hij indrukwekkende elektrische prestaties en zuinigheid bij elke rit.

De Honda Jazz is een volledig hybride auto. Als u het gaspedaal indrukt, garandeert hij de dynamische prestaties van een elektrische aandrijving.

Technisch pictogram

Voel het verschil

Het rijden met een Honda hybride geeft een absoluut uniek gevoel. Dankzij onze lange ervaring met hybride motoren en de verbluffende techniek van het e:HEV systeem van Honda rijden onze volledig hybride auto's met stille elektrische energie. De nieuwe Jazz garandeert uitstekende elektrische prestaties en reële besparingen.

Pictogram batterij

Geen stopcontact nodig

De Honda e:HEV volledig hybride auto's laden zichzelf op en halen energie uit de verbrandingsmotor en uit regeneratief remmen. Er is geen netvoeding nodig en u bespaart dus tijd en moeite.

Pictogram efficiëntie

Efficiënter

De Jazz Hybrid kan tot 885 km* rijden met een volle tank en heeft een CO2-uitstoot van slechts 82 g/km. Hij levert deze indrukwekkende cijfers zonder in te boeten aan comfort of prestaties.

5 jaar Pictogram

Gemoedsrust

De energie van de batterij van de hybride Jazz voedt de elektrische motoren om opwindende prestaties te leveren. Onze 5 jaar/100.000 km garantie op de hybride batterij garandeert een extra gemoedsrust.

De elektrische aandrijving zorgt voor een ogenblikkelijke acceleratie vanuit stilstand. De energie die opgeslagen is in de batterij, wordt gebruikt om de elektrische motor aan te drijven.

Een hybride aandrijving combineert elektrische motoren met de benzinemotor in normale rijomstandigheden om optimale prestaties en een indrukwekkende acceleratie te garanderen.

De verbrandingsmotor van de Jazz wordt gebruikt om hogere snelheden op snelwegen aan te houden en laadt tegelijk de batterij op.

Het regeneratieve remmen maakt gebruik van de energie die de elektrische motor genereert bij het remmen om de batterij op te laden.

Honda Jazz e:HEV video's

Bekijk de video's hieronder voor een overzicht van de karakteristieken en technologieën van de Honda Jazz.

Hybride prestaties Ontdek hoe de Honda Jazz e:HEV Hybrid automatisch overschakelt tussen verschillende rijmodi om optimale prestaties en efficiëntie te leveren in alle mogelijke omstandigheden. Het systeem werkt zo soepel en naadloos, dat uw eigen bijdrage beperkt blijft tot het rustig genieten van de rit.

Technologie en connectiviteit in de auto De Honda Jazz is uitgerust met de nieuwste technologie en connectiviteit in de auto. Het volledige systeem is geïntegreerd en gebruiksvriendelijk en werd ontworpen om een optimale connectiviteit en entertainment te garanderen bij elke rit.

Ontwerp carrosserie en interieur Ontdek de stijlvolle, vloeiende lijnen van de Honda Jazz van koplamp tot achterlicht. Het ruime interieur ademt topkwaliteit en de stoelen zijn zo comfortabel dat u altijd zin hebt om te blijven zitten.

Geavanceerde veiligheidssystemen De Jazz is standaard uitgerust met het Honda SENSING veiligheidssysteem. Ontdek deze geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie die u en uw passagiers veilig en gezond houden.

Hybride met een sportieve twist

Ontdek de nieuwe Jazz Advance Sport. Zoals elke hybride Jazz rijdt deze auto responsief, soepel en efficiënt. Deze Jazz is echter nóg scherper. 

De compacte auto met omvangrijke functies

Welke uitvoering kiest u?

Auto
Aan u de keuze
Belangrijkste kenmerken
 
 
 
Jazz Elegance

Jazz Elegance

Voor wie veel belang hecht aan een ruim interieur met veel comfort en veiligheid.

Honda SENSING

Econ-modus

Magic Seats

Jazz Advance

Jazz Advance

Voor bestuurders die praktische en hoogwaardige voorzieningen zoeken.

Alle Elegance kenmerken plus: privacyglas

Verwarmd stuur

Sleutelloos instappen en starten

Jazz Advance Sport

Jazz Advance Sport

Voor bestuurders die genieten van responsieve prestaties, comfort en veelzijdigheid.

Exclusieve achterspoiler

Exclusieve interieurdetails

Sportief exclusief lichtmetalen ontwerp

Jazz Advance Crosstar

Jazz Advance Crosstar

Voor bestuurders die een leuk SUV-ontwerp gecombineerd met ruimte en veelzijdigheid zoeken.

Unieke Crosstar functies, met onder meer geïntegreerde dakrails

16" lichtmetalen velgen

Robuuste, waterbestendige stoffen stoelen

Close-up van een dame in een auto

Voel u veilig

Honda SENSING werd ontworpen om u en uw passagiers te beschermen en is een suite met intelligente veiligheidsfuncties die u waarschuwen voor de gevaren die u uit het oog zou kunnen verliezen. Deze geavanceerde hulptechnologieën voor de bestuurder hebben een bijdrage geleverd tot de maximale NCAP-veiligheidsscore van 5 sterren die de Jazz gehaald heeft.