De Honda Jazz en Jazz Crosstar leveren een volledig hybride ervaring door hun unieke e:HEV-aandrijflijn met drie modi. Deze zelfopladende reeks is dynamisch en efficiënt en combineert responsieve prestaties met veel stijl.

GA VOOR HONDA JAZZ, GA VOOR HYBRIDE

De Honda Jazz en Jazz Crosstar leveren een volledig hybride ervaring door hun unieke e:HEV-aandrijflijn met drie modi. Deze zelfopladende reeks is dynamisch en efficiënt en combineert responsieve prestaties met zeer veel stijl.

De Honda Jazz is een volledig hybride auto. Wanneer u op het gaspedaal duwt, levert deze, in tegenstelling tot een milde hybride, dynamische geëlektrificeerde prestaties.

Zelfopladende hybride

Voel het verschil

Er is niets beter dan het gevoel van het rijden in een Honda-hybride. Tientallen jaren ervaring met hybride motoren en de technische bekwaamheid van het e:HEV-systeem van Honda betekent dat onze volledig hybride auto's kunnen draaien op stille elektrische kracht wat met een milde hybride niet mogelijk is. De nieuwe Jazz levert uitstekende geëlektrificeerde prestaties en reële besparingen.

Pictogram brandstofverbruik

Geen stopcontact nodig

Honda e:HEV volledig hybride auto's zijn zelfladend, en halen vermogen uit de verbrandingsmotor en uit regeneratief remmen. Er is geen netstroomvoorziening nodig, waardoor u tijd en gedoe bespaart.

Pictogram 5 jaar garantie

Efficiënter

De Jazz kan tot 864 km* rijden op een volle tank en haalt een CO2-uitstoot van slechts 79-141 (g/km). Bovendien levert de auto deze indrukwekkende cijfers zonder in te boeten aan comfort of prestaties. *WLTP-gegevens, Jazz Executive.

Bladpictogram

Gemoedsrust

De energie van de batterij voedt niet alleen de elektromotoren om opwindende prestaties te leveren, het verlaagt uw bedrijfskosten en wordt geleverd met een garantie van 5 jaar/100.000 km voor meer gemoedsrust.

De elektrische aandrijving zorgt voor een ogenblikkelijke acceleratie vanuit stilstand. De energie die opgeslagen is in de batterij wordt gebruikt om de elektrische motor aan te drijven.

Een hybride aandrijving combineert elektrische motoren met de benzinemotor in normale rijomstandigheden om optimale prestaties en een indrukwekkende acceleratie te garanderen.

De verbrandingsmotor van de Jazz wordt gebruikt om hogere snelheden op snelwegen aan te houden en laadt tegelijk de batterij op.

Het regeneratieve remmen maakt gebruik van de energie die de elektrische motor genereert bij het remmen om de batterij op te laden.

Ontdek waarom onze hybride auto's zo bijzonder zijn?

ONTDEK HYBRIDE
Man voor de Jazz Crosstar

Duidelijke informatie over hybride auto's

Als u meer wilt weten over onze e:HEV hybrides en over zijn kwaliteiten in vergelijking met een Mild Hybrid of een Plug-in Hybrid, klikt u op de knop hieronder.

Ontdek alle troeven van dichtbij

Exterieur

Klikken & verslepen
Aan het laden
*Dit zijn de geselecteerde kleuren. Als u het volledige kleurengamma wilt zien, kunt u naar de configurator gaan of de brochure bekijken.
*Dit zijn de geselecteerde kleuren. Als u het volledige kleurengamma wilt zien, kunt u naar de configurator gaan of de brochure bekijken.
  • Taffeta White Standaard
  • Shining Grey Standaard
  • Crystal Black Standaard
  • Midnight Blue Beam Standaard
  • Platinum White Standaard
  • Premium Crystal Red Standaard
  • Premium Sunlight White Standaard

Interieur

Klikken & verslepen
Aan het laden
*
*
  • Half Leather Black Standaard
  • Half Leather Grey Standaard

Prestaties met stijl

Een voorproefje van de Honda Jazz e:HEV hybride

Bekijk onze demonstratievideo's hieronder voor een wandeling door de functies en technologieën van de Honda Jazz.

Prestaties hybride Ontdek hoe de Honda Jazz e:HEV Hybrid automatisch overschakelt tussen verschillende rijmodi om optimale prestaties en efficiëntie te leveren in alle mogelijke omstandigheden. Het systeem werkt zo soepel en naadloos, dat uw eigen bijdrage beperkt blijft tot het rustig genieten van de rit.

Technologie en connectiviteit in de auto De Honda Jazz is uitgerust met de nieuwste technologie en connectiviteit in de auto. Het volledige systeem is geïntegreerd en gebruiksvriendelijk en werd ontworpen om een optimale connectiviteit en entertainment te garanderen bij elke rit.

Ontwerp carrosserie en interieur Ontdek de stijlvolle, vloeiende lijnen van de Honda Jazz van koplamp tot achterlicht. Het ruime interieur ademt topkwaliteit en de zetels zijn zo comfortabel dat u altijd zin hebt om te blijven zitten.

Geavanceerde veiligheidssystemen De Jazz is standaard uitgerust met het Honda SENSING veiligheidssysteem. Ontdek deze geavanceerde technologieën voor bestuurdersassistentie die u en uw passagiers veilig en gezond houden.

Hou uw Jazz binnen handbereik

De My Honda+ app biedt talrijke functies die uw rijcomfort aanzienlijk zullen verbeteren als u onderweg bent of als uw auto niet in de buurt is.

Dankzij de functie "vergrendelen/ontgrendelen op afstand" kunt u uw smartphone gebruiken in plaats van een traditionele sleutel om de Honda Jazz te vergrendelen en te ontgrendelen.

De Honda wegbijstand zorgt voor extra gemoedsrust, waar u ook rijdt. Bij een aanrijding of pech wordt u onmiddellijk gecontacteerd om u gerust te stellen.

Als u vergeten bent waar uw Jazz geparkeerd staat omdat u de omgeving niet goed kent, helpt de autozoeker van de app u om de auto te vinden.

U kunt een geometrische zone rond uw Jazz instellen via de My Honda+ app. Deze functie waarschuwt u als uw auto deze ingestelde zone verlaat.

De compacte auto met grootse functies.

Welke uitvoering kiest u?

Auto
Aan u de keuze
Belangrijkste kenmerken
 
 
 
Jazz Comfort

Jazz Comfort

Voor diegenen die op zoek zijn naar een ruim
interieur met een hoog niveau van
comfort en veiligheid.
Honda SENSING
ECON-modus
Magic Seats
Jazz Elegance

Jazz Elegance

Voor degenen die genieten van een beetje meer
luxe en een soepele,
responsieve rit.
Honda CONNECT
Parkeersensoren voor en achter
'Stoffen / Lederen Bekleding'
Jazz Executive

Jazz Executive

Voor chauffeurs die op zoek zijn naar bruikbaarheid
en prestaties, evenals
premiumfuncties.
Alle Elegance-functies plus:
Privacyglas
Sleutelloos instappen en starten
Verwarmd lederen stuur
Jazz Crosstar

Jazz Crosstar

Voor bestuurders die op zoek zijn naar een leuk
SUV-ontwerp in combinatie met
ruimtelijkheid en veelzijdigheid.
Unieke Crosstar-functies, waaronder geïntegreerde dakrails
16 inch lichtmetalen velgen
Robuuste, waterbestendige stoffen zetels
Jazz Elegance Style

Jazz Elegance Style

Voor bestuurders die genieten van responsieve
prestaties, comfort en
veelzijdigheid, met een vleugje stijl.
Alle Elegance-functies plus:
Crystal Black Pearl-spiegelkappen
Crystal Black Pearl achterspoiler
Unieke 15 inch Berlina Black lichtmetalen velgen
Close-up van een dame in een auto

Voel u veilig

Honda SENSING is ontworpen om u en uw passagiers te beschermen en is een suite met slimme veiligheidsfuncties die u waarschuwen voor de gevaren die u uit het oog zou kunnen verliezen. Deze geavanceerde rijhulptechnologieën dragen bij aan de maximale 5-sterren NCAP-veiligheidsbeoordeling van de Jazz.